Niloss Kızımı kusma şikayetiyle doktora götürdük gece 12 de jelibon yemişti baya sonra uyudu saat 6.30 da kan alındı açlık şekeri 135. Doktor bişey demedi ama aç mı tok mu diye de sormadı. Çok korktum şimdi diyabet mi ne bu
ikiprensannesi53_ Niloss yani 6 saat geçmesine rağmen yüksek çıkmış ki bu hiç normal değil hemen tukettiginde alınsa sıkıntı olmazdı ama aradan baya zaman geçmiş
Hndealnathn Zaten cevabı söylüyorsunuz tatlı tüketmiş ondan yüksek cikmistir.jelibonu da hayatınızdan çıkarın
Niloss ikiprensannesi53_ doktora sordum anlık olarak öyle çıkabilir normal dedi.. Hiçbir belirtisi yok su içme idrara sık çıkma yine de çocuk doktoruna götüreceğim
incir-receli Niloss en önemlisi hba1c değeri oluyor o var mı tahlillerde? bizde kusmayla gittik şekeri 50 çıkınca endokrine yönlendirdi diyabet olabilir diye ama hba1c normal cıktıgı icin diyabet değil dediler hba1c demek son 3 aylık şeker ortalaması demek
Niloss incir-receli düm tekrar götürdük bu sefer de açlık kan şekeri 65 çıktı. Doktorlar o günkü 135′i o anlık strestir diyolar ya da enfeksiyon sebebiyle vücut yükseltiyor diyolar şekere ihtimal vermiyolar ama ben takıntılı olduğum için içim hiç rahat değil
incir-receli Niloss evet yinede aklınızda kalmaması adına endokrine gidin isterseniz çünkü 65te düşük sanki 80 üstü istemişti bizim doktorumuz açlığı