findikbrnlu0_ Allah aşkına gece hiç uyumadım desem yeridir 8. Aya girdik atak desem 1 hafta önce 2 hafta süren bi atak yaşadık zaten gece sürekli bi çığlık kıyamet ağlamaklı sürekli salladım şuan hala sallıyorum ne bu ya mama da içmiyor
kolonyalimendil findikbrnlu0_ 8. Ay atağı 🥲🥲 5,30 da güne başladık 🥲 şuan oyun oynuyoruz 😂 ilk başlarda gece çok sık uyanıyordu şuan geç yatıp erken kalkmayı tercih ediyor 🥲
ShuraMeyra findikbrnlu0_ uyku bence genetik. Hele birde yakın zamanda atakla birlikte düzen bozulduysa malesefki oturtana kadar böyle gecer. O yüzden bu süreclerde alıskanlık olarak bırakabilcegimiz uyutma yöntemlerini yinede denemeyip sabredip aman uyumuyorsa uyumasın diyip yataga bırakmak en güzeli. Nasılsa yine uyumayacak ama en azından yatagında yatılı kalsın. Yatması gerektigini düsünsün. Sabırla her uyku vaktinde yataga götürün baktınız yatmıyo cıkartın 1 saat sonra tekrar.
balkaymak__ findikbrnlu0_ valla 10 aylığız gece on kere uyandım artık ağlıcaktım nerdeyse ya sabır dedim çok zor uyumayan uyumuyor anlamıyorum nerde hata yapıyoruz
findikbrnlu0_ Benim postlarım gözükmüyor herhalde. Öksürükle ilgili de açmıştım 1 kişi yazmıştı birtek
Rukiye66 Uyumayan çocuk uyumuyor 9,5 aylığız hala uyku doğru düzgün yok. Geceden beri sallıyorum her geçen gün diyorum ki artık büyüyor yatacak ama ıııjhhh uykusuzluktan psikolojim ciddi anlamda bozuldu herşeue sinirlenip çatıyorum nolcak böle artık şaşırdım
findikbrnlu0_ Rukiye66 bu kadar değildi gece şimdi her yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor ama nasıl bi ağlama ya
Berk34 Herkese günaydın 7.ayın ortasından beri gündüz zaten uyumuyo akşamı bekliyorum Bi umut ama gece de yarım saatte Bi kalkıyo uyumuyo uykuyu da geçtim sürekli ağlamak için bişeyler arıyo önce oynuyor gülüyor Bi anda ağlıyo gazı yok hastalığı da yok çok şükür ama dişleri henüz çıkarmadık atak mıdır artık valla atak sayısını unuttum Bi an büyüse kim ne derse desin yaşayan geçirdiği için geçer geçer diyo ama hiç geçmişi aramıyorum hemen büyüsün tükendim artık bide 3yaşında yaramaz oğlum var Bakırköy yakında bize kapı açar evlat candır ama gerçekten beden tükendiği zaman yalandan diyemem bişey olmaz çok zor Bi süreç Rabbim hepimize kolaylık versin
findikbrnlu0_ balkaymak__ bende amlamıyorum gerçekten yani bi sıkıntıları da yok neden böyle bilmiyorum
Yagmur_24 findikbrnlu0_ yani sıcaktan olabilir gece beneğim gözlerimin önünde uyandı sıcaktan😂😂😂 geri uykuya da döndüremedim perişanım mama da yemiyor bu ara. Sizin biraz daha büyük üş su içirin bol bol bir de idrar yolu enf olabilir bizde yeni çıktı antib başladık belki sizde de vardır bu da sebep olabiliyor kolay gelsin🌺🌺
findikbrnlu0_ Yagmur_24 bizim ev çok esiyor:) su sürekli içiyor suyu seviyor ama bugün böyle yaptı anlayamadım