Mcnkarsel Merhaba kızlar Mayo bez ilkkez kullanıcam, 1 haftalık tatile cıkıcaz kısmetse. Kurutup tekrar kullanılıyo diye duydum. Kullananlar tecrubelerini yazabilirmi? Birde hangi markayı önerirsiniz?
bunemeselaa Mcnkarsel molfixin bez mayosunu aldım memnun kaldım ama bizim aldığımız kullan at yanlış bilmiyorsam , attımda zaten 😊
Busragokceberra Mcnkarsel Migrostan almıştım kullanıp attım öyle bir ürün değildi ama siz yine de araştırın
Melekbas Mcnkarsel kurutup kullanilmiyor aslinda cisi sizdiriyor deniz/ havuza kaka cikmasin diye asil amac bence birseye yaramadigi icin cis konusunda cogu anneler kurutup kullaniyor😂
Kahveseveranne Mcnkarsel onlar kullan at oluyor belki anneler tasarruf amaçlı kurutup kullanmistir ama zaten külot bez şeklinde ıslakken sağlam çıkarabilir misiniz bilmiyorum ben 2 senedir kullanıyorum denizden çıkınca kenarından yırtıp atıyorum normal bez takıyorum girerken tekrar mayo bezle değiştiriyorum
biranneikievlat Mcnkarsel Ben sleppynin mayo bezini kullanmıştım ama kullan at şeklinde kullanılıyor diye biliyorum. En azından benim kullandığım o şekildedir muhtemelen. Çünkü belli bir süre sonra külot bez şeklinde olmasına rağmen girdiği şişme havuzunun suyunu hep içerisine çekip oğlumun hareketini kısıtlıyordu 🤷🏽♀️
BalBadem3 Mcnkarsel Sleepy mayo bez kullandık ama denizde de havuzda da çıktıktan sonra direk attım hiç kurutmadım. Gerek de yok bence ya tekrar onu çocuğa giydirmeye