EsraDeniz Merhaba güzel anneler, Academic hospital’da doğum yaptık ama çocuk doktoru içimize sinmedi ve ücreti çok yüksek geldi. Var mı tavsiyeniz şimdi kontrole gitmemiz lazım? Mümkünse sgk geçen özel hastane. Önerilerinizi bekliyorumm🌸
Sulegorkem EsraDeniz ümraniye çakmak Erdem hastanesi Kadir Şahin veya Şuera hanımı önerebilirim ben 2 sindende çok memnun kaldım
Nily Yaa erdem hastanesi cocuk doktorlarida cok kalabalik oluyomu acaba Kdin dogumlari cok kalabalikti cunku acaip sira oluyodu
Shr Çekmeköy madenler de fsm hastanesinde bir çocuk doktoru vardı adı Orhan sanırım arkadaşın kızının Makatı kapalıydı adam hemen farketmişti 10aylıkken ameliyat oldu çok iyi bir doktor demiş çapa daki profesör doktor
Museb EsraDeniz oğlumu kartalda sünnet ettirdim umut hastanesinde ikinci oğlumuda oraya düşünüyorum inşallah izzettin beyi bilmiyorum o yüzden
Elmur EsraDeniz çoğu tanıdığım yaptırdı ve memnun kaldı. Kendisine muane olmuslugumuz var kendisinden çok memnunuz sunnet daha yaptırmadık fakat yaptırırsak bende kendisi düşünüyorum