Nuriye-kandemir Geçmeyen hemoroid agrısı kanaması nasıl kurtulur bu illetten emzirmesen hemen ameliyata ama elim kolum bağlı bana ne iyi gelir
mommy_0920 Nuriye-kandemir sağlık ocağına git ve durumu izah et ona göre krem veriyor dışkı yaparken kanıyordu sonra üstüne oturamıyordum tuvalete gitmeye korkuyordum çok sızlıyordu
mommy_0920 Nuriye-kandemir procto Glyvenol kullandım büyük abdeste yaptıktan sonra kullanırsan ağrımaz diğer türlü zor oluyor
Dogacelik Nuriye-kandemir doktora gittiniz mi? Benim de dogum sonrasi olmustu doktor fitil verdi ve emzirebilecegim bir fitildi. Iyilesti cok sukur.
Nuriye-kandemir Saglık ocagına gittim ama krem ilaç vermedi emzirdiğim için süte geçiyormuş sadece şurup verdi dışkıyı yumusatması için
Nuriye-kandemir Nuriye-kandemir genel cerraha gittim parol içebilirsin başka bişey kullanamazsın dedi
Dogacelik Nuriye-kandemir ben emzirmeme ragmen kortos fitil ve krem bir arada kullanmistim. Bir de dulcosoft icmistim surekli sert diski olmasin diye. 1 aya duzeldi. Kadin dogum doktorum bunlari yazmisti bana. Baska bir doktora da danisin isterseniz.
Denizzzmommm Procto glyvenol isimli kremi benim 6 aylık bebeğim kullandı emzirmeyle ilgisi yok direk onu kullanın bir haftada geçirir profesör ve çocuk cerrahı beraber verdiler bu kremi
Nuriye-kandemir Denizzzmommm bana krem önermedi süte geçtiği için ya Allah alla sadece şurup içiyorum kabız olmayım diye