Nurlanaaa Kizim 33 günlük.Emzirirken 10-15 dakika emiyor.Sonrasinda ne kadar cabalasamda emmiyor.10-15 dakika yeterli bir suremi doymasi için?3,630kq doğdu şuan 4500.Kilo alimi iyimi sizce?Anne sütüyle besleniyor
Cnslrsln Nurlanaaa ilk doğum yaptığımda çocuk doktorum bana bebek 9 dk da tek memeyi boşaltır demişti emzirmenin uzun sürmesi tamamen bebeğin seni istemesinden kaynaklı demişti tabi ben hiç emziremedim o başka. Bu bilgiyi birkaç yerde daha duymuştum. Ayrıca çok küçük damakları yoruluyordur dinlene dinlene içtiğini varsayarsan 15 dk emmesi gayet iyi tabi iki memeyi de
Nurlanaaa Adenveannesi Evet uyuyor memede.Uyuya kaldikdan sonra mememi kabul etmiyor diliyle itiyor yada agzina alib oylece kaliyor çekmiyor.Sariligi yok subhelenib test yaptirdim.Amma yinede okudugum kadariyle 20-30 dakika emmeli yapmiyor tenbel kizim😅
Nurlanaaa Cnslrsln Ben bir meme veriyorum her defa deyiserek veriyorum.Doktor oyle soyledi.Her defa bir memeni ver bosaltsin dedi.Son gelen sutude icmesi gerekiyormus
Adenveannesi Nurlanaaa yoruluyordur annesi çok küçük daha çene altı ve topuğa baskı yapın uyanmıyorsa biraz rahatsız edin altını falan değiştirin
Nurlanaaa Adenveannesi Hepsini yapiyorum😅😅Uyaniyor mememe koyuyorum diliyle itiyor.5 dakika sonra uykuya daliyor😅Tabii her defa boyle degil bu bazen saatlerce uyumuyor.O an bile 10-15 dakika tamaminda itiyor.Zorlayamiyorum artik cabalarim cevabsiz kaliyor artik.Doktor randevumda sorucam amma daha 2 gun var 🥺