Irem21- Arkadaşlar Mersin taraflarında herşey dahil bebekle gidilecek denize sıfır yada çok yakın otel önerisi olan var mıı?
Deryadeniz63 Irem21- ben geçen hafta gittim otel çok iyiydi ama can kurtaranı yoktu diye oğlum boğuldu
Deryadeniz63 @“Irem21-”#p26881015tsk ederim anamurdaydi boşverin hiç demiyim dua etsinler dava açmadım onlara yoksa en kötüsünden 700,800 tazminat davası açacaktım. Sizde çok dikkat edin bi anlık dalgınlıkla hersey oluyor cankurtaransiz otel sakın tutmayın 🤚
Mervew Deryadeniz63 oğlunuzun sağlık durumu iyi şuan değil mi boğuldu yazınca elim ayağım kesildi bir an boğulma tehlikesi atlattı demek istediniz sanırım. Çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın kimseye. Benim de tatil yaptığım otelde çocuğun annesi anlattı. Çocuk havuzundan yetişkin havuzuna geçiş varmış çocuk fark etmemiş bir anda panik olmuş batmış dibe annesi dedi biri sanki dokundu bana bir fırladım çocuğum yok atladım suya baktım dipte hemen aldım çıkardım dedi can kurtaran vs var ama kalabalıkta görmemiş gürültü vs bir de boğulma durumları hep sessizdir derler deniz havuz gibi yerlerde çocuklar asla göz önünden ayirilmamali.
Deryadeniz63 Mervew boguldu ciddi ciddi benim oğlum 5 yaşında kızımda 5 aylık kızıma mama yediriyordum havuzdaydık bian kızıma daldim oğlum simittiyle havuza atlamış simit demek atlarken kaymış çıkmış dibe batmış çocuğum bende kafamı çevirdim baktım yok 1 dk boyunca dipte kalmış çıkardık mosmordu suni felan yaptım hemen kusma başladı ambulans geldi hemen oksijen vs serumlar ciğerinde su gitmişti yoğun bakımda yattı 3 gün sonra çok şükür düzeldi otel sahibi baya peşime düştü şikayetçi sırf olmayayım diye psikolojikmen baya bittik diyebilirim o yüzden çok dikkat edin
Mervew Deryadeniz63 ay bir anne olarak çok tranvatik bir durum Allah korumuş çok şükür Allah hep güzel günlerini göstersin evlatlarımızın..
Deryadeniz63 Mervew gerçekten çok şanslıyım evladımı rabbim bana bağışladı ❤️ rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bidahada yaşatmazsın 🤲🏻