1306gktg
Kızım şuan 19 aylık
- Aya kadar çok istahliydi herşeyi yiyordu … Ohh masaallah bu şimdi böyleyse ilerde isim kolay olur diye düşünüyordum ..Çünkü oğlumda çok skinti çekmiştim yemiyor etmiyor diyordum …(oğlum yiyormuş yahu kızdan sonra anladım bunu )
Günler geçti aylar geçti … Yemiyor yemiyor her yolu deniyorsun … Yemiyor işte …
Dr götürüyorsun yer alışır şöyle böyle , dedik diş çıkıyor ,yok hastalandı yok mevsim yok şu bu diyerek avuttuk ,avunmadik ama kendimize ümit verdik diyelim …
- Ayda artık tahlil verelim bu iş böyle olmaz dedik …
Değerler çok kötü ! Nasıl iyi olsun ki suyu bile zor içiyor emiyor sadece oda aşırı değil ..
Ferrosanal B surup ,d vitamini , polivit verildi …
Tam 1 ay içirmek için uğraştım yok asla mümkün değil 1 şişe polivit şurup hep ziyan oldu ağzına inanki 3 tatlı kaşığı anca ilaç gitmiyor 1 şişe ilaçtan …ara verdim unutturayim tekrar deneyim diye oldu sana 18 aylık … Halen yemek yemiyor ilaçlarını değiştirdim .
Ferifer kaşık demir ilacına geçtim mucize gibi sabahları icirebiliyorum .. 28 kaşık tan ibaret ben ilaç icirdim akşamda poliviti icirdim artık tıkır tıkır gidiyor ama yemek yemesi de skinti var yemiyor tek tesellim vitaminini alıyor olması idi …
Şuan 19.5 aylık halen yemiyor ,yemiyor ,yemiyor ..
Yemeyen çocuk yemiyor kardeşim ..Bunun bı yolu yok ,bir çocuk çikolataya dahi elini surmezmi ağzını açmıyor öyle bişey ne meyvelerin tadını biliyor ne peynirin ne sütun ..
Daha ne anlatayım ….
Sütten kesme meselesine gelirsek şu sıralar başka bir durumla uğraştım için ,memeden ayrılığı ona yaşatmak istemiyorum .. yakın zamanda sütten keseceğim ..Yemesine dair umudum yok …
Artık kabul ettim .Benim kızım BOYLE ! .😞