Hiilyuss Kullanıp memnun kaldıgınız bez var mı? Sleepy kullanıyordum 1-2 numarası güzeldi 3 numarasından hiç memnun kalmadım.
Patron1bebeginannesi Hiilyuss Molfix pure soft kullandım, bayıldım 🩷 Molfix normal de güzel. Şuan pişik sorunumuz yok diye Jenny willy miydi bim bezi, onu kullanıyoruz. Baby turco sevemedim bir türlü onu da kullandım ama
biranneikievlat Hiilyuss 1 ayını doldurana kadar baby me ve molfix kullandım. Baby me pişik yaptı. Sonrasında birde primayı denedim ama yakınımızdaki marketlerde molfix ve bedenleri daha çok bulunduğu için molfixe döndüm. Tuvalet eğitimine kadarda hep molfix kullandım.
Sedoa_ Hiilyuss goon premium deneyin. Kıymeti bilinymiyor bence prima kalitesinde gerçekten. Sadece bi beden büyük almak lazım bence çünkü boydan kısa gibi geldi bana
Atamomss Hiilyuss Molfix pure&soft hicbir beze degismem yumusacık sizdirmiyor en büyük sorunumuz pisikti bizim alerjik bebek oldugu icin molfix pure& soft sayesinde kurtulduk hic bir magazadan numaramiz kalmamisdi bi ara normal molfix aldim tas gibi bez 😑 hic sevmedim hemen internetten aldim o aldigimida kullanmadim
Petitoos Hiilyuss doğduğundan beri baby turco kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım yakında 4 numaraya geçeceğiz
HaticeC123 Sleepy kullanmıştım ilk ama pişik ve sızma yaptı sonrasında Prima premium care kullanmaya başladım çok memnunum 🌸
Hndealnathn Oğluma sadece Molfix kullanabildik başka bezi cildi kabul etmedi kızımda da Molfix pure & soft ve goon premium kullanıyorum artık hangisinde indirim yakalarsam memnunum ikisinden de
Beyzanur7 livanurvealpinannesi61 hayır ben gayet memnunum 1.3 yaşında oğlum ne pişik ne sızdırma ne tahriş ne bi alerji hiçbişey yapmadı.. Sleepy de kullandım baby turco da ikiside pahalı bilindik olmasına rağmen mahvetmişti hem pişikten hem sızdırmadan.. Çevrem de dahil BİM’in kini kullanır daha bi şikayet duymadım Tavsiye ederim ben
Krkynaleyna Hiilyuss Ben molfix kullanıyordum yenidoğanken. Altta dikişlerim vardı ped çok acıtıyordu sonra sleepynin pedini aldım bi tek o rahat ettirdi dedim beni bu kadar rahatlattıysa bebişkoma da o bezden alayım. Bir de Türk malı sonuçta 🙏🏻
bunemeselaa Hiilyuss doğduğundan beri molfix pure soft ve normal molfix kullanıyoruz Şuan 1 yaşına girecek çok severek kullanıyoruz ❤️
saudadeee_ Hiilyuss Fiyatından dolayı çok üzgünüm ama tek gerçek bez prima primum diğerleri bez görünümlü sadece hepsi iğrenç buna prima aktif bebek de dahil. Primium care tek geçerim bebeğim çiş dolu yaptığı zaman elimi değiyorum kup kuru geliyor daha hiç pişik olmadı doğdu doğalı kullanıyorum. Islak hissettirmediği içinde sürekli bez değiştirmiyorum zaten artık büyüdü daha az kullanıyor
livanurvealpinannesi61 Beyzanur7 molfix evy baby can bebe denediniz mi. Görümcem kızına kullanıyordu aşırı sert bir bez çok içinde çok kimyasal var 15 ay can bebe kullandım sonra molfixe geçtim hiç sorun yaşamadım bim bezi bana çok sert geldi çok kokuyor parfüm ya
Hsrtgndz Hiilyuss benim çocukların hepsine sleppy natural iyi geliyor birde bebek te ki baby me sarı paketler molfix. Pure baby. Natural bebek. Şok. A101. Bunların hepsi anında ol ışık yapti