Newmother07 2.5 aylık bebeğime anne sütüm yetmediği için mama da veriyorum bebelac kilo aldırıyor mu hangi mama kilo aldırıyor bilgisi olan ?
Semihbebek1 Newmother07 ben bebelag kullanıyorum geçen bir de sma aldım besin değerlerine baktım asagi yukarı aynılar , anne sütü + mama gittiğim için hangisi ne kadar kilo aldırıyor bilmiyorum
MyQeen Newmother07 canım bende aynı mamayı kullanıyordum ama kilo almadı daha sonra sma geçtik kilo aldı gaz sorunu da kalmadı dene istersen bir kere
Newmother07 MyQeen aptamil kullanıyordum gaz yapıyordu fazlaca onu bıraktık şuan bebelac veriyorum gaz sorunu kalktı ortadan ama kilosu normal mi bilmiyorum 2.5 aylık 5.5 kilo belki 6 olmuştur ağustosta kontrolü var
MyQeen Newmother07 canım 3 buçuk aylık benim kızım Aptamil de ona gaz yaptı kaka sorunu vardı suan sma yiyor 5.300 doktorumuz iyi dedi yaramış dedi
EbruNurr Newmother07 Biz sma kullandık aşırı kusma yaptı bebelac gaz yapti bebelac gold kullanıyoruz çok memnunum kilo alimida iyi bence
Etka Newmother07 bebelac gold gaz yapmıyor favori mamamız oldu duz bebelac gaz yapıyor bebelac gold olanı daha hafif kılo alımıda daha ıyı ben1 yasında kadar kullandım gerçekten fiyat performans ürünü tavsiye ederm