Zeyna1205 Kizlar 16 Haziran da regl olmam gerekiyordu, 4 gün gecikince şüphelenip, erken gebelik testi ve normal klasik hamilelik testi yaptım. İkisin de de çift çizgi çıktı fakat çizgiler hafif silik çıktı.21 temmuz da hastaneye gidip kan testi verdim, Total HCG 56,0 çıktı. Klinik doktoruna gidip ultrasonla baktırdım, kese görünmüyor deyip 3 gün sonra çağırdı, eğer yine görünmezse kan testi istiycem acilden dedi. 3 gün sonra tekrar gittim yine kese görünmedi, 25 temmuz da tekrar kan testi yaptırdım, 230 çıktı. Sonucu klinik doktoruma götürdüm, 28 temmuz cuma günü gel, büyük ihtimal HCG değerin 1000 olur ve kese görünür dedi, bugün gittim kese yine görünmedi. Doktorum “fazla artış olmamış” “Tutmamış da olabilir” dedi. Ama benim yerleşme kanamam, mide bulantım ve hafiften aşermelerim başladı, test yapmadan önce bu belirtilerden şüphelenip test yapmıştım ve halâ devam ediyor. Doktorum folik asit verdi, ve tekrra kontrol için pazartesi günü çağırdı. Sizce hamilelik var mı?
hunilimomm Zeyna1205 yukselmediyse dış gebelik olabilir 2 günde en az iki katı artması gerek diyorlar ki zaten beta şuan kese görünümü için düşük görülmemesi de normal bekleyip görmek lazım
SevimnurBasaran Zeyna1205 degerin iki günde bir iki katına artmış olması gerekiyor sizin değerlere bakınca fazla artis olmamış kimyasal gebelikte olabilir. Yinede 2 günde bir kan verin değer artışına bakın
Zeyna1205 hunilimomm doktorum 5 günde 4 katına çıkmış diyor, hamilelik var mı diyorum var diyor, anlamadım napicagimi
Zeyna1205 SevimnurBasaran kimyasal gebelik ise müdahale etmeleri gerekmiyor mu? Benim açımdan riskli değil mi?
SevimnurBasaran Zeyna1205 kimyasal gebelik kendi kendine adet şeklinde oluyor ben 2 kere yaşadım hiçbir müdahale gerekmedi. Bebek sağlıksız ise vücut onu adetle birlikte vücuttan atıyor
Zeyna1205 SevimnurBasaran dün çok ağrım ve kanamam olduğu için, kadın doğuma gittim kan testi yapıldı değerlerim 1777,5 çıktı. Ultrasonla baktığında küçük bi nokta görüyorum dedi, cuma günü tekrar gel dedi bakalım ne diyecek