Berenberfu Kizlar merhaba 8 senedir sigara kullaniyorum yaşanılan ailevi problemler stresiyle biraz fazla icmeye başladım. Fakat gün içinde 4 5 kez balgamli öksürüyorum oksurunce boğazım acyor. Sigaraya bagliyorum içenler yorum yapabilir mi sizde de oluyo mu
bananeabiya Berenberfu normal içtiğimiz miktardan daha fazla içince oluyor. Ben de bazen abartırsam aynı şekilde boğazım acıyor hatta ertesi sabaha kupkuru oluyor.
ArvenMom Berenberfu aktif sigara kullanan birisiydim uzun yıllardır sürekli öksürme boğazımda acı oluyordu bazen geçiyordu sonra nefes daralması yaşamaya başladım 1 senedir öksürük balgam şikayetim vardı tesadüf eseri öğrendim amfizem bulgusuna rastlandı ciğerlerimde bi kaç gün öncesinde sigarayı tamamen bıraktım ve malesef hastalık kalıcı ve durdurulamıyor da eğer çok rahatsız ediyorsa bir doktora görünün bende olucak diye sizde olmaz korkutmak için söylemedim sadece bende bu şikayetleri yaşıyordum tesadüfen öğrendim
ArvenMom Berenberfu mümkünse doktora gidin ben çok sıkıntı çekiyorum şöyle anlatıyım artık o kadar nefes darlığı yaşıyorum kapalı alan herhangi bi duman sıcak duşta ki o buhar bile anında tıkıyo ve nefes alamıyorum asla boğuluyor gibi oluyorum ve asla eski sağlığıma dönemiycem ne kadar ilerlediğini bilmiyorum bi kaç gün sonra doktora gidicem o zaman belli olucak bana kalsa sigarayı bırakın benim bu yaşadığım sıkıntıyı hiç bir kadın yada anne çeksin istemem çünkü arkamda bana muhtaç ilgi bekleyen 2.5 aylık kızım var en çokta bu üzüyor
Berenberfu ArvenMom ilk önce akciger filminde şüphe görülmüş muydu?? Sonra mı tomo istendi. Bir de yaşınız kaç. Çok mu tehlikeli bu hastalık
ArvenMom Berenberfu trafik kazası yaşadık hastanede hem röntgen hem tomografi çekildi ve doktor sonuçları incelerken sigara mı kullanıyor musun dedi evet dedim sustu sonra bana böyle böyle bi durum var diye anlattı sonra ben bulgulara baktım e nabızımdan ve her 2 ciğerde de amfizematöz bulgusuna ratlanmıştır yazıyordu
ArvenMom Berenberfu 21 yaşındayım 2 yıldan fazladır nefes darlığı vardır ama bu kadar şiddetli değildi şu son 1 yılda aşırı arttı aynı şekilde öksürük ve balgam da
ArvenMom Berenberfu teşekkür ederim aksatmayın muhakak gidin size küçük tavsiyem bence bırakmalısınız da 🌸🙂
ArvenMom Berenberfu evet çok 9 yıldan da fazla olabilir arkadaş kurbanı oldum 5 sınıfa gidiyordum sanırım şuan en büyük pişmanlığım diyebilirim