Aaayysseee Deletedmom_68 yani eve gelecekler dimi? Öyleyse evin içinde gömlek pantolon vs sıkılır çocuk iki ve üç daha rahat olur
Ucansupurge Deletedmom_68 Hepsi çok güzel ama kot kullanisli olmuyor bence giydir çıkar zor oluyor. 🤔 O yüzden kahverengini beğendim hem kullanımı kolay hemde Cook şirin 😁
tubiiik_ Deletedmom_68 yeşil daha şık ve giyimi kolay kot gömlek güzel ama giyimi zor bebekler rahatlıgı sever
biranneikievlat Deletedmom_68 Yeşil rahat edebileceği bi kumaştanmış gibi görünüyor. Renk ve model olarakta çok hoş.
Aaayysseee Deletedmom_68 Heee anladım aşkım 😁 sen oğlunu daha iyi bilirsin sıkılmazsa huysuzluk etmezse giydir kot gömlek ama rahat edemez dersen 3 çok güzel
Deletedmom_68 Ucansupurge onu da giydiren düşünsün diyormuşum🤪 yav hepsini sevdim seçemedim bi türlü 😄
Ucansupurge Deletedmom_68 Dolapta en az 5-6tane kot var geleni koydum 🤔😂😂 yok bacım valla giydirilmiyor hem bebise de yazık hareket imkanı kısıtlanıyor 😁 aldığına değsin bence 🤔😂 tabi gene de sen bilirsin ❤️
Deletedmom_68 tubiiik_ şimdi bebiş yeni doğdu ama ben gelecek sene ilkbahar için alacağım 9 aylık filan olacak o zamanlar
Deletedmom_68 biranneikievlat evet o çok rahat eminim kahverengiyle ikisi aynı ürünün farklı desenleri