Gizem011 Merhaba anneler bebeğim 9 aylik olacak 3 gün sonra ama henüz diş çıkarmadı başına gelen var mı neler yaptınız doktorlar 1 yaşına kadar çıkarır diyorlar ama yine de çok düşünüyorum bir sorun mu var diye
iki_prens_annesi_ Gizem011 merak etmeyin 1 yaşında 15 aylık hatta daha sonrasında çıkaran bile varmış benim büyük oğlum 8 buçuk aylıktı çıkardığında ilk dişini geç çıkan dişler daha sağlıklı olurmuş diyolar
Alperenalininannesii Gizem011 Bende aynı şeyi düşünüyordum acaba bi sıkıntımı var diye 9 ayına girdi 6 sını birden çıkardı şuan 10 ay 5 günlük 6 tane dişi var merak etmeyin çıkarır😍
Gizem011 iki_prens_annesi_ evet bunu çok duyuyorum ama çoğu yaşıtları çıkardığı için bende çıkarmasını bekliyorum ister istemez korkuyorum acaba bir sıkıntısı mı var diye çıkarsın istiyorum 😄
iki_prens_annesi_ Gizem011 sıkıntısı eminimki yoktur damaklari kabarmamis mi bakiyosunuzdur eminim ordan da belli olur mesela 6 aylık oğlumun damaklari kabardı disetleri beyazladi ama ne zaman çıkarır bilemiyorum
Gizem011 iki_prens_annesi_ bakıyorum evet ama herhangi birsey yok kabarma yada beyazlık kaç doktora sordum hepsi de 1 yaşına kadar çıkarır dediler baklm bekliyorum artık teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😊
O1Anne Gizem011 ne kadar geç çıkarsa dişler diş etleri o kadar güzel ve sağlam oluyor Muş kızım 10 buçuk aylık hala çıkarmadı
Kubradurmuss Gizem011 8 ay 15 günlük oğlum hiç diş çıkmadı 1 yaşa kadar çıkar her çocuk farklı çok düşünmeyin