Monap https://imgyukle.com/i/r1muvA Arkadaslar bu arkadasimin kapisinin onune yapilmis, binada kopek veya kedi yok. Daha once arkadasimin evinde kirli corabin icinde kurani kerim buldu . Kapiyi bi aciyor bu sekilde buluyor kilimi kaldirmis ve buraya birakilmis esinin ayakkabasina surulmus
Monap Adosunannesii apartmana sordular zaten baska kapida var kopegin veya kedinin acmasi cok zor cok agir kapi itiklenmiyor
Adosunannesii Monap kedi köpek dışkısına benzemiyor baya baya insan dışkısı. Buna hangi rezil yapar ya onu bulup yedirmek lazım
Monap Adosunannesii arkadasim kafayi yemek uzere, kime soracak ne yapacak hic bilmiyor, iyi degil kadin. Bana gonderdi ben baktigimdan beri kendimi iyi hissetmiyirum . Allah yapaninda yaptiraninda belasini versin, kadin cok kotu zor durumda
midekoruyucu Adosunannesii kız ne biçim insan dışkısı bu, benim ki böyle değil 😅 ben insan değil miyim 🫣 @Monap ya ben dışkıya hiç benzetemedim açıkcası. Sanki beton harç yapılmış da bi kaptan dökülmüş gibi. Kasıtlı olduğu kesin tabi
Monap 1Annevekizi evet paspasin altinda kaliyor, paspasi cekmis kenara oraya yapilmis, kocasinin ayakkabsina surulmus
Adosunannesii Monap Yakın zamanda birileriyle kavga etmişler mi? Bir dizide gördüm kadın kutunun içerisine sıçıp düğün hediyesi olarak göndermişti. Bu da belki öyle bir şeydir hırsla yapılmış büyü falan değildir inşallah
Burcueliz Monap kapıya gizli kamera koysun direk dava edebilir . Onun dışında öğrense de bişey yapamaz daha çok sinir olur bence
Monap Noname21 evet bende soyledim kedi kopek bu tarz yapmiyor diye kadin zangir zangir titriyor korkudan
Noname21 Monap hemen alsın bir kamera gizli Önce bulsun sonra da bokun içine atsın kim yaptıysa büyü işine benziyor
Monap Mrvsmt2502 Bilmiyoruz paspasin altina yapilmis, paspasi ortmemisler uzerine , cocugun girmesi zor cunku bi kapi var cok zor aciliyor cocuk kapiyi acamaz
mysaa1 Monap kamera taktırsa çok uygun fiyatlı kameralar var kapı önüne taktırsın telefondan da izler hem . Kim ne yaptıysa Allah ondan çıkarsın bu tarz pislik şeyler yapıyolar malesef . Biz eskiden oturduğumuz evde annemlerin kapısının önüne fare ölüsünü 3 e bölüp koymuslardı kapı eşiğine koyması yapılması manidar
Mrvsmt2502 Monap şimdiki çocuklar her şeyi yapıyor bence çocuk işi bu arkadaşın hemen büyü falan sanmışta büyü böyle ulu orta bırakılmaz ne kadar geç bulunsa o kadar iyi diye saklarlar
Deletedmom_58 midekoruyucu Sanki beton harç yapılmış da bi kaptan dökülmüş gibi. Kasıtlı olduğu kesin tabi Bu benim de aklıma geldi. Yani büyük abdeste benzemiyor resimden,yakından nasıl onu bilemem tabi 🤢
midekoruyucu Monap ya valla dışkıysa bile işlemden geçmiş yani direkt oraya sıçmamışlar afedersin ki o çok daha iğrenç. Yani nillet bokla uğraşacak kadar düşmüş mü