060623 Merhaba Kızlar 2 aylık bebeğim ile düğüne gidebilir miyim silikon kulak tıpası aldım faydası olur mu bilmiyorum fikri olan var mı ?
Guzelanne56 060623 ben etrafımdan gorduklerımı soyleyebılırım bır cok akrabamız gıttı ve cok şükür sorun yaşamadım doktorunuzu arayıp sorsanız detaylı bılgı verir
Mstfaslhnalprsln12 060623 geçen gün bende bi arkadaşımın düğününe gittim orda 40 günlük bir Bebek de vardı kulağına pamuk kapattı lar öyle durdu bebek
menek16 060623 2 bucuk aylıkken gittim ara ara dısarı sakin sessiz ortama çıkardım hem hava alsın hem sesten uzaklassın diye tıpa vs kullanmadım
esraanurrr 060623 biz hiç öyle şeyler kullanmadık çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Ama olabildiğince hoparlörden uzak bir yere oturmuştuk pek huysuzlanmamıştı hatta acıkma dışında.
060623 Guzelanne56 Dikkat ederim sesli olan bölgeye yaklaşmamaya çalışırım diyorum ama yinede kulağına zararı olur mu bilemedim teşekkür ederim bu arada 👍😊
Guzelanne56 060623 benim eltım bizzat gitti ve hıc problem olmadı kulağını kapatırsınız sorun olmaz bence
Tosbiktosbikk 060623 1.5 aylikken kardesimin sözüne 2 aylikkende nisanına gittik Ne kulaklarini kapattim ne bisey ettim mışıl mışıl uyudu saz sesi ninni gibi geldi galiba😆