omerinannesi_2705 Yurtdışından arkadaşım gelicek çok zor zamanlarımda hep yanımda oldu. Bebeğim için bir sürü hediye alıyor her seferinde bende bir kaç kıyafet almıştım öncesinde ama şimdi farklı bir hediye almak istiyorum 1 yaşında oğlu var sizce ne alabilirim🌸
Fatmamirac_2705 omerinannesi_2705 bence güzel bi sepet hazırlayabilirsiniz hem kendine ufak hediyeler alır koyarsınız hem çocuğuna oyuncak tarzı biseyler kayabilirsiniz bence hoş olur
seninanonim omerinannesi_2705 scooterlar var onlardan olur aküllü araba olur ya da böyle el yapımı bir battaniye ördürebilirsiniz kişisel özel motifleri desenleri olacak anlamlı olacak
Mmeelliikkeee omerinannesi_2705 bence sulu bi oyuncak alın , bahçede suyla oynanan ayakta duracağı dönen falan oyuncaklar var hem çok sıcak oyalayıcı olur bence
omerinannesi_2705 Fatmamirac_2705 Ya benim bebeğim ne oyuncak alsam oynamıyor o yüzden bir bebek neyi güzel güzel severek oynar bilmiyorum 😅 Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Fatmamirac_2705 omerinannesi_2705 aslında çocuktan çocuğa fark ediyor o ya dikkatini çekebilecek biseyler olabilir kurmalı küçük arabalar olabilir yaşına uygun resimli boyama yapabilecegi kitaplar olabilir
Fatmamirac_2705 Fatmamirac_2705 bu renkli kuleler var onlar çocukların çok dikkatini çekiyor aslinda hem zeka gelişimi oluyor öyle biseyler de alabilirsiniz
omerinannesi_2705 Fatmamirac_2705 sihirli boyama kitaplarından bakıyorum bide ahşap puzzle tarzı birşeyler ama karar veremiyorum🥺 Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim 🌸🌸
omerinannesi_2705 seninanonim bütçem o kadar yok ya hem büyük bir hediye alırsam götürmesi sıkıntı olur galiba uçakla gelicekler çünkü 🌸 Yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için . Ben amigurumi oyuncaklar örüyorum onlardan da ekliyeyim diye düşünüyorum 😊
seninanonim omerinannesi_2705 O zaman küçük bütçeyle yine kişiye özel bir şey yaptırın ya da yapın bence ☺️