Glnr89 1 yaş itibariyle çocuğuna balık yağı kullanmaya başlayan annelerimiz varsa bilgilendirme yapabilir mi hangi marka kullanıyor ve ne zaman başladınız 💐
Yarenventolin Glnr89 kızım 1 yaşında , doktorumuz millete veya ocean önerdi ikisini de aldık kızım tükürüyor içiremiyorız valla
Sedaalya Glnr89 möllers elmalı olan kullanıyıruz 1 yasından beri. Haftada 3 gün bir çay kaşığı kadar.
Babykaraniko Glnr89 ben kullanıyorum ocean portakalli ballı olanından kullanıyorum bebeğim severek içiyor
Helbetyakalayamambeyefendi visneli_turtam 1yasta baslaniyo diye biliyorum. Haftada 2 kez balik yemiyosa eger. Kizim 16aylik baslamadim henuz ben. Baslamayi dusunuyorum
visneli_turtam Helbetyakalayamambeyefendi aa iyi ozaman, öyle ise ozaman alıyım bende ,hem iştahını da açar
Helbetyakalayamambeyefendi visneli_turtam hangisini alacagima karar veremedim. Kizimda da istahsizlik var
visneli_turtam Helbetyakalayamambeyefendi 1 çay kaşığı veriyordum ,ama 2 yaşındaydı ozamanlar.Simdi doktora sorup öyle kullanacam kızıma
Glnr89 Aslicamm doktor değişikliği yapıcam şu an arayıştayım bu nedenle forumda sormak istedim pek kullanan yok sanırım ya da eşimmmmm diye konu başlığı açsaydım daha çok tıklanırdı😬☺️
Nova Glnr89 Geçen hafta 10 aylıkken doktorumuz başlattı. Erken başlamak beyin gelişimi için daha faydalı dedi. Möller’s önerdi onu kullanıyoruz.