Mnli Deletedmom_82 24 gün olmuş zaten artık onu da alabilirsiniz ufak ufak saatlerce değil tabi ilk doğumumda ben 20 kilo aldım bu şekilde verdim bunda daha az aldım çünkü hamileyken de hep yürüdüm 13 kilo aldım şöyle 1 hafta 10 gün geçsin başlayacağım tekrar
Umuteylem Ben dokuz günde istemsizce 9 kiloya yakın verdim anason rezene çayı içiyordum günde iki fincan ekmek yiyemedim tabi onunda etkisi oldu keşke o kiloları vermeseydim çok zayıfladım
Cucukbebek Deletedmom_82 ah o kıyafetler benimde öyle yeni kıyafetler aldım ama az aldım ki azmedip zayifliyim diğer kiyafetlere giriyim diye yavaş yavaş bi kısmı oluyo gibi var ama daha 36 bedenden 40 bedene çıktım durum vahim 😂
hepoyleolurzaten_ Deletedmom_82 Şuan hiç dert etmeyin, daha çok yeni. Zamanla gidiyo o alınan kilolar 🖐🏻
Yagmurcmn Deletedmom_82 bence saatli ve düzenli yiyin sulu tüketin yeöekle süt bence alakası var ama aşırı yiyince aşırı süt gelmez 3 lt fazla su içmeniz lazım karpuz kavun yiyin tok hissiniz olsun yeter ben sezeryan doğum yaptım aşırı büyüktü karnım 20 kg aldım çok çatladım ama 1 ayda edki kg döndüm yemek istemedim yemedim suok içtim sütümde hiç azalmadı aksine tazzikli geliyor
1306gktg Deletedmom_82 hiç kilo vermek için özellikle uğraşma çünkü bir bakmışsın vermişsin bile sen bol su iç yeşillik ye özellikle dereotu tahin hurma helva gibi süt yapan şeyler ye tamamdır 😍