[silindi] Kızlar ya 6.5 aylık kızım var öğlenleri uykuya yattığı zaman yarım saat falan uyuyup kalkıyor geri salladığımda tekrar uykuya dalıyor sürekli bu böyle neden yapıyor olabilir var mı aranızda böyle bişey yaşayan
Baklavanida [silindi] benim kızımda şuan aynı az uyduğunda tekrar alıyorum hergün değil ama genelde oluyor
Baklavanida [silindi] bebekler 30. 40. Dakikada uykuya dalıyormuş o dakikalarda hafif uyandırıp tekrar uykuya döndermek gerekmiş bende burada öğrendim
Bssraa2 [silindi] benm bebeğimde öyle uyanıyor bazen dokunmuyorum kendi kendine uyusun alışsın diye bekliyorum sağa sola dönüyor ediyor geri dalıyor bazen geri dalamıyor destekli uyutmaya çalışıyorum yada tamamen uyanıyor böyle böyle alışacaklar sanırım
[silindi] Baklavanida doğrudur fakat ben iyice uykuya daldığı nı emziğini bırakınca anlıyorum o zamn yatağına yatırıyorum aslında
[silindi] Bssraa2 ne kadar doğru bilmiyorum ama bu zamanlarda onları bırakıp gideceğimiz korkusu olurmuş omdan dolayı uyanıp bizi görüp uyuma yapıyorlarmış
Baklavanida [silindi] emziği atana Kadar ayağınızda mı tutuyosunuz eğer öyleyse diyelim ki 20dakika bekliyorusunuz zaten 1 saat uyumuş uykusunu almış oluyor yatağa koyduğunuz andan itibaren dakika tutmayın ayağınızda uyuduğu kısım da uyuduğu dakika içine girmeli mesela ben uyuduktan 5dkika sonra yatağına bırakıyorum
Bssraa2 [silindi] olabilir belki de o yüzden uyanıyordur ben o zaman yanında durmaya devam edeyim teşekkür ediyorum 😇