Mrt06 Arkadaşlar çocuğun ıshalını gecıremıyorum patates princ vs verıyorum ama yine aynı herhalde diş ten oluyor ne yapabılırım bırde gözlerının altı çok uyumuş yada hiç uyumamış gıbı şiş duruyor doktor tahlil yaptı bırsey bulamadı başına gelen var mı
endoplazmikretikulumiste Mrt06 yanlış hatırlamıyorsam nişastalı su mu ne öle bişe geçiriyor ama yaşıda önemli doktora sorun internette de bir araştırın küçük çocuklara verilmez
endoplazmikretikulumiste Mrt06 karbonatlı da olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim siz araştırın çıkar internette ama mutlaka doktora sorun mutlaka
Hbora Mrt06 merhaba probiotik verin bide zinco şurup çinkosından verin bi ölçek hemen geçiyo iki güne benim oğlum da ishal olunca hiçbişi yemezdi bu şekilde keserim hala bu arada salgın olduğunu düşünüyorum tam 10 gün ishal oldu oğlum onun bitti benim başladı 10 güne yakında benim sürdü çok geçmiş olsun
Hbora Mrt06 bağırsakları düzenlemek için kullanılıyo reflor toz var mesela 10 şaşe falan var sanırım suyuna mamasına karıştır içsin bi tanesini benim en son o çok fayda etmedi bi damla aldım 6 damla veriyorum kaşıkla bide çinko şurup iki güne kesti