Bugleminannesi28 Kızlar eşime mesaj gelmiş %30 indirim ve hızlı teslimat diye bugün arayacak araba alma gibi bir planımız var ama bunu bir evime verip bu şekilde almayı planlıyoruz bu sene içinde birevimden araba vs. Alan var mı sikayet veya memnuniyet ???
tazeannis_ Bugleminannesi28 1.zamanında teslimat olmuyor 2.siz oraya para yatırıyorsunuz fakat arabayı alana kadar paranın değeride gidiyor biraz saçma oluyor
Bugleminannesi28 tazeannis_ yani bilemiyorum etrafimdakiler çok memnun bayagida karlı diyor Eminevim fuzuli ye göre zaten TOKİ gibi bir şekilde ilerlese insanlar yazılmaz diye düşündüm açıkçası ama bilemedim alan var mı diye bekliyorum
tazeannis_ Bugleminannesi28 ablam araba için girmişti 6 ay onların demesine göre , parayı zor alabildik uzattılarda uzattılar. Babam da 3-4 sene önce ev olarak girmişti paranın değeri gittiği için evi arabaya çevirdi belli süre sonra arabayı aldı ve borç bitene kadar araba birevimin üzerine
Bugleminannesi28 tazeannis_ şuan biraz araştırdım da fuzulev ve Eminevim daha iyi diyorlar devlete bagliymis ama ne kadar doglu bilemedim