gmzlgzl 1.sınıfa başlamak üzere olan bir çocuga hediye almak istiyorum giysi değilde kırtasiye tarzı birşey olabilir ögretmen olan arkadaşlar dan daha güzel fikirler gelebilir diye inanıyorum kızlar tüm fikirlere açıgım yine de ne alabilirim acaba ??
Deletedmom_114 gmzlgzl kalemkutusuna kalem silgi kalemtraş koyabilirsiniz bide beslenme çantası beslenme kutusu da olabilir
anneyeofdenmez gmzlgzl güzel bir set olabilir kalemi silgisi boyası falan içinde olan (öğretmen değilim kızım 1. Sınıfa başlayacak) 😄
gmzlgzl Deletedmom_114 daha kitaba yönelik olsa anlamlı olur gibi ya annesi onları alacaktır zevkine göre
gmzlgzl Hayallerhayatolsa renkli kalem düşünüyorum hikaye kitabı ve etkinlk kitabı aldm bn ek olarak buda olablr
adastra gmzlgzl Bu sene 1. Sınıf okutacağım. Biraz hazırlık yaptım. Harfleri yazarken kullanmak için minik kum havuzu, kalemi tutabilmek için el kasları gelişsin diye eğlenceli oyun hamur setleri, ilgilerini çeksin ve okumaya heveslensinler diye dev resimli hikaye kitapları ve 3 boyutlu kitaplar aldım . Bence hepsi de güzel hediye olur 😊
adastra adastra Ha bir de evde kullanmak için ayaklı tahta olabilir ders çalışma açısından teşvik eder
gmzlgzl adastra evet mesajınızdan sonra bn ayaklı bulamadm fakat mantar duvar tahtası buldum hikaye kitapları ve iki tane oku boya adlı etkinlik kitabı buldum bir takım boya ilave edersem yeterli sanırım bir hediye için ideal olur sizce ?
Yasemin38 gmzlgzl çanta ,beslenme çantası, suluk, boya kalemleri,kalemlik, silgi kalem seti, abaküs,fasulye,çubuk, beslenme kutusu,beslenme örtüsü
Minico gmzlgzl Birinci sınıfta hala küçük benim gözümde. Kitaba yönelik hediyeler çok akademik kalıyor gibi,tabi herkesin kendi fikri. Ben olsam yazı tahtası, magnetli harf seti gibi daha oyunla öğrenme temelli hediyeler tercih ederdim.
gmzlgzl Minico bnde hikaye kitabı mantar duvar tahtası ve iki tane etkinlik kitabi aldım heceleri ögrennce boyama yapılıyor belki bir kalem seti de olursa yeterlidir herlde
gmzlgzl Minico kıyafet oyuncak vs ihtiyacı yok yeternce var okul heycanı oldugu için bu tarz bir hediye düşündüm
gmzlgzl anneyeofdenmez evet bn hikaye kitabı aldm mantar duvar tahtası aldım ve iki tane birinci sınıf etkinlik kitabınaldım