sari_papatya 3,5 aylık kızım bugün 1 saat aralıklarla uyandı yatakta kıvranıyor her seferinde aldım emzirdim öyle uykuya geçti 1saat sonra aynı şekilde devam sizce neden olabilir bu neye dikkat etmeliyim
motherofLeyla sari_papatya gazı geliyo olmasın :) bizimkide 3 buçuk ayında sürekli saat başı uyanmaya başladı ne güzel uyku düzeni vardı uçtu gitti, Allahdan uyanınca mızlamıyor mamasını içip tekrar uyuyor ama öyle kıvrandığı zaman genelde gaz çıkarıyor yada gaz için uğraşıyor sonra kendi kendini uyandırıyor yani :) diş olacağını pek sanmıyorum ama diş olsa mızmızlık olur heralde
Gzd3- sari_papatya gazını çıkartmadan yatagına koymayın gaz sancısı miniklerimizi rahatsız ediyor ve buyuzden sık sık uyandırıyor
sari_papatya Sessizkus yatağın içinde bir o yana bir bu yana dönüyor kıvranıyor sürekli bi rahtsızlığı var gibi ama anlayamadım dediğiniz gibi diş olabilir mi yaa
sari_papatya motherofLeyla aynı bizimde düzenliydi şimdi ne olduysa artık mızmızlanması yok gibi ama bilemedim ne derdi var 😞
motherofLeyla sari_papatya acaba su mu içmek istiyorlar hava sıcak ya, önceden uyanınca 90 ml mama yapardım hepsini içerdi şimdi 30 ml anca içip geri uyuyor bugün bi su verecem gece uyandığında bakalım