Mbay Solomon baby ergonomik kanguru satıyorum isteyen olursa @buseorcin İnstagram dan mesaj atabilir.. Yenidoğan APARATI Çantası yanında mevcut hiç kullanılmadı hem ben almıştım hamileyken hem sonradan hediye geldi fazla olduğu için satıyorum
Elifburcus Mbay canım ben eşimin instagramını kullanıyorum o yüzden yazmak istemedim Burdan foto paylaşsan bide fiyat yazsan ben almayı düşünüyorum bebeğim sadece kucakta
Mbay Elifburcus ben kendi aldığımı satıyorum 229 a aldım 4 ay önce hiç kullanılmadı yoksa daha uyguna satardım ama çantasından çıkmadı bile
Elifburcus Mbay yeni doğan aparatıyla satıyorsun ya ondan benim yeni doğan aparatına ihtiyacım yok oğlum 3buçuk aylık
Elifburcus 37inci valla benim oğlum 3 buçuk aylık tam kullanılabilir bence kucakta sadece çünkü yoksa ağlıyor
Mbay 37inci yenidoğan APARATI ile 4.aya kadar aparatsız istediğiniz kadar ama ilk 4 ay aparatlı kullanılması lazım
37inci Mbay tam 4 aylık suAn gelecdk ay o zaman kullanmaya baslayim tesekkür ederim aparatımız yoj suan elimizde
Mbay 37inci evet çünkü aparatsız bele yük bindiği için kalça çıkıklığı yapabilir birde hareket kısıtlı olduğu için bacak açısı yönünden de önerilmiyor 4.aydan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz