azra1616 Bnm kızımın dişte gicirtma var yemek yerken bazen gündüz bazen gece sanki sakiz çiğniyor napicam bilemedim dönemsel diye düşündüm ama 6 atı geçti yanii
_ipekk18 azra1616 18.5 aylık bir iki haftadır başladı 🤷♀️ normal dedi buradaki arkadaşlar ama bende acaba dişleri kaşınıyor olabilir mi diye düşündüm
azra1616 Melekdah1989 tepki vermiyorum ama bizim ki farklı galiba çünkü 6 aydır devam.ediyor dönemsel olabilir demişti dişçi sormuştum ağladığı için çok zorlamadi ağlarken çürük yok vs ddi dişlerini taniyordur vs diye ama uzun zaman oldu
azra1616 _ipekk18 dönemsel olabiliyor denmişti bana ama Bn araştırdım parazit olabilir dendi Bi de onun için götüreyim ddim
azra1616 _ipekk18 olabilir bnm kızım uzun zamandır kilosu iyi diyorlar ama sanki kilo pek alaamiyor gibi prestij tablosunda normal iyi ama bilemiyorum
azra1616 _ipekk18 kızım şuan rahatsız Bi toparlansin tekrar goturucem daha önce doktora parazit için götürdüm kaka testinde çıkamadı bnde supelendigimi söyledim parazit için ilaç verdi niyeyse o ara yapmadı ama sonra tekrar devam etti Bn anlamdim yada arada yapıyordu kafam onun için çok karışık ama.tekrar parazit için gidicem
Alperenim_talhamm Benim oğlumda gıcırtatıyor dişlerini. Takipledim diş çıkardığı zaman yapıyor, kaşınıyor ondan böyle yapıyor diye düşündüm ben.