Pnar35 Kızlar merhaba düzenli olarak emziren bir anneyim 50 günlük bir bebeğim var sürekli su içmeme rağmen sıvı tüketmeme rağmen kabızlığım geçmiyor önerileriniz var mi 😣
simosum Pnar35 bacım geçmiş olsun. Bol hareket et bağırsaklarının çalışması için şalgam iç. Sabah aç karnına kuru incir+su veya kuru kayısı+su iç yaparsın rahatça. Probiyotik de kullanabilirsin veya kefir de iyi geliyor düzenliyor bağırsakları. Karbonhidratı da az tüket ekmek vs ölçülü olsun
benkosarim Pnar35 bende sizin gibi olmuştuk Allah razı olsun doktor dulcasoft verdi eczaneden parayla aldım bir kapak içtim bir daha olmadı emzirenler bebekler bile icebiliyor çok kisiye tavsiye ettim aldılar kurtuldular sizde deneyin iki gün içinde herşey düzelecek
Elifdemir1907 Kayısı kompostosu iyi geliyor geçmezse sağlık ocağına gidin emziren anne olduğunuzu söyleyip sorununuzu anlatın uygun bir ilaç veya fitil tarzı bir şey verirler lifli gıdalarla beslenmeye çalışın yeşil yapraklı bitkilerle kefir tüketebilirsiniz
azra1616 Canım ilk zamanlar bnde çok kötü oldum ama kısa Bi dönem yedeklerime çok dikkat ettim sıvı yemekler sıvı şeyler tüketmeye bak en önemlisi de bol bol kefir için inşallah geçer geçmezse de sağlık ocağına gidin