MiracAlpinveUmutunAnnesi evet hatırladım canım seni doğru Bağcılar Medilife ta çocuk cerrahi uzmanı Dr.Değer beye yaptırmıştık ismini yanlış hatırlamadıysam kartı vardı bulursam yine onuda yazarım, çok kolay geçti bizim şükür canım başlarda bende tedirgindim ilk muayeneye gittiğimizde kapıda sıra bekleyen başka hastalar vardı yani daha önce sünnet olmuş olanlar onlara bile sormuş konuşmuştum hepside memnun olduğunu söyleyince içim biraz öyle rahatlamıştı doktorumuzda iyiydi ama şimdi gerçekten güzel ilgilenmişti bu arada sadece çarşamba günleri var o doktor diğer ginler hangi hastanede bilmiyorum ilk bi ön muayene oluyor herhangi bir sorun sıkıntı var mı ona göre birşey söylüyor bizim bi sıkıntımız yoktu şikür ben isteye bağlı yaptırmak istemiştim oğlum 4.5 aylıktı sonra bir hafta sonraya çarş randevu vermişti yalnız tahlil yapma gereği durmadı doktor ben normalde yapılıyor biliyorum neyse sonra işte o gün bizimle birlikte zaten belki nerden baksan 10 çocuk vardı ilk bizi aldı pipisinin altından iğne yaparak uyuşturmuştu birkaç bölgeye 10 dakkikaya bekleyip öyle alıyor ben ağlar diye çok korltum ama doktor mayışır birazdan hatta ilacın etkisiyle uyur bile demişti ama benim oğlan tam mayışıcakken geri vazgeçti uyumadı tabi 😂 ben eyvah ağlayacak şimdi durmayacak deidm ama öyle olmadı eşimle birlikte girdik tedbir amaçlı elini falan tutuk hemşire ablalarıda ayaklarından tuttu ama tutulmasa da olurdu yani gerçekten hiç kıpırdamadı doktor müzik açtırdı ona baktı izledi falan zaten hemen bitiyor canım 6 dakka sürdü bizimki normal dikişli yöntemle bu arada hiçç kanamadı valla damla görmedim şükür ben evden ped bardak kesip hazırladım bi sürü hatta doktor hiç onlara gerek olmadığını bezini kapatmamın yeterli olacağını söyledi sünnetten sonra eve geldik biraz uyudu sonra akşama doğru biraz mızmızlandı o kadar şükür fazla ağlamadı bile canım doktorun verdiği 3 kremi karıştırıp sürdüm hem bezine hem pipisine bol bol tarif etmişti ilk 3 gün kadar bide 6 saat arayla calpol yazmıştı onu verdim aslına ben fitil istedim ama 3 aydan küçük bebeklere fitil veriliyormuş bizimki 4.5 aylık olduğu için onun yerine calpol yazdı öyle yani ertesi güne birşeyi kalmamıştı yere koyduğumuzda dönüyordu bile canım ben korktum ağlar eder diye kucağıma bile fazla almamaya çalıştım ama çok şükür koketuğum gibi olmadı hemen 1 haftada da tamamen iyileşti kontrolünde doktor çok temiz iyileşmiş maşallah dedi 🙏🏼🙏🏼💙💙 yani böyle merake triğin varsa yine yardımcı olurum umarım sizinde iyi geçer senin oğlun ne kadarlık ve ne zaman yaptıracaksınız