Nika Bugün 20. Günüm bugün spinal oldum. Dikişlerin olduğu sağ kısımda hiç bi hissizlik vs yok ama solun bi kısmını hissetmiyorum normal mi birazcık da şiş😬 bakıldığında dikişte bi sorun görünmüyo nerdeyse iyileşmiş içte bi sıkıntı var mıdır acaba
Durucuumm Nika hissizlik olması çok normal bizde 4 ay oldu olalı sezeryan ben hiç bi yerini hissetmiyorum ameliyat yerinin. Oturup eğildiğim zaman falan orda gıcık bi his oluyor
Nika Senden-bokolmaz aynen öyle sağ taraf normal sol hissiz olunca içten bi sorun mu var acaba diye kuruntu yaptım kendi kendime
Nika Berus 10 günlükken gittim o zaman da bu hissizliği farketmemiştim doktor da bi sıkıntı görünmüyo bi daha gelmene gerek yok demişti🤷🏻♀️
Denizpoyrazz Nika daha çok yeni. O hissizlik Cook uzun bir süre kalıyor. Kızım 8 aylık hagla his yok oralarda. Doktor normal olduğunu söyledi.
Berus Nika mesaj atıp sorun en iyi sonucu böle elde ederseniz. Fakat mantıken bakılırsa 2 deri kesilip dikildi kaynanaya kadar his olmaması doğal. Ama bir tarafta olup diğer tarafta olmaması tuhaf.
Denizpoyrazz Nika bütün heryeri. Benim ikinci sezaryanim bu arada. Ilkide o şekildedir uzunca bir süre hissizdi. Buda öyle.