Denizpoyrazz Kızlar selam baby plus canyon travel sistem bebek arabasi var kızımın. Çok ağır olduğu için kullanamıyorum esim ise gidince kendi başıma çıkarırım diyorum çok zorlanıyorum baston tipi bebek arabasi istiyorum ikinci el mi alsam yoksa sıfır mı sizce ? Esim evde var nasıl olsa ikinci el al diyor ama bilemedim nasıl olur ki temiz bisey bulabilir miyim
Birdunyabircennetannesi Denizpoyrazz Letgo veya sahibinden yakın yerlerden bakın gidip görüp öyle alın derim
Zumeyran Denizpoyrazz 2 el olup 0 kullanılmamıs satanlar var canım incele bak bende dolaptan aldım 0 kullanılmamış gayette memnunum
Umutveannesi Denizpoyrazz dolap uygulamasında 2. El temiz arabalar var ama canlı görmeden almak nasıl olur bilemedim. Letgodan bakabilirsiniz elden almış olursunuz en azından. Bizde de baby plus galaxy travel sistem vardı bende sizin gibi çok zorlandım bagajada sığmıyordu. Oğlum 1 yaşına girince yani 3 ay önce letgo üzerinden elden sattım ve sattığım fiyata civilden kabin boy bebek arabası aldım sıfır. Yani aslında travel sistemi sattığınız fiyata sıfır araba alabilirsiniz. Ben traveli aldığımda geçen sene 2800e almıştım. 3 ay önce sıfırı 5500dü. 1800e traveli elden satıp civilden 1800e kabin boy aldım. Yani sıfırda bakabilirsiniz aslında elinizdeki arabayı satacaksanız kafa kafaya gelir hemen hemen. Ama elinizdekini satmayacaksanız ikinci eller değerlendirebilir
basakhanim34 Birçok şey 2. El alınır hiç çekinmem ama bebek arabasını imkanım varsa almam. Çünkü karşındakinin ne kadar kullanıp eskittiğini gözle bakarak anlamazsın. Eskidikçe de güvenliği azalır, sürüşü bozulur freni zayıflar.
Denizpoyrazz Umutveannesi arabayı nasıl satacağım ki esim pek sıcak bakmıyor böyle şeylere. Bir kez bundan hanımefendinin birine yardım amaçlı bebegimin küçülen kiyafetlerini gönderecektim yardım amaçlı ücretsiz. Zor durumda olduğu için. Sadede kargo ücretini karsilamasini istedim anlaştık gönderdim. Evde değilmiş hanım efendi alamamış kargoyu bana geri geldi ekstra ücret ödedim bide zarara girdim yardım edeyim derken. O zamandan beri esim bu konularda katı biraz. O zamanda çok kızdı yani haklı olarak. Bilemedim ya yaşadığım yerde bulabilirsem çok iyi olur
Umutveannesi Denizpoyrazz letgodan satış yaparken elden alıyorlar zaten kargo falan uğraşmazsınız. Biz düzcede oturuyoruz, alan kişi sakaryadandı ortak noktada buluştuk elden teslim ettik. Büyük şehirde oturuyorsanız daha kolay satılır elden. Biz arabayı letgoya koyduk ikinci günü satıldı yani sıfırlar pahalı olduğu için ikinci el alan çok oluyor. Ama dediğim gibi civilde uygun fiyatlı kabin boy bebek arabaları var değerlendirebilirsiniz