Efelar8 Merhaba Kızım 1 yaşına girecek İnşAllah. Pasta konusunda kararsızım sizce şeker hamurundan bir pasta mı, yoksa normal bir pasta mı tercih etmeliyim.?
benkosarim Efelar8 bence normal bir pasta tercih edin şeker hamuru gereksiz pahalı ve çok fazla kalori
Seher_csm Efelar8 benim oğlumun da doğum günü yaklaşıyor şeker hamuru görüntü olarak güzel duruyor ama maalesef yenmiyor görüntüsünün önemli olduğu kadar tadı ve yenmeside önemli ben şahsem kremsantiyle yaptircam
mrsjale Efelar8 bence hazır pastaban ve güzel bi pastacı kreması ile bu işi halledersiniz 😊 şeker hamuru bana hep çok sağlıksız gelmiştir ya görüntü güzel ama nedense yencek bişey gibi göremiyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Efelar8 Ben özel günlerde genellikle kendim yapıyorum. Özel gün diye çok pahalıya yapıyorlar
Efelar8 Seher_csm Evet bir arkadaşım da yenilmiyor şeker hamuru dedi bende ikinci seçeneğini düşünmek zorunda kaldım
Efelar8 mrsjale Evet görüntü olarak çok güzel pasta gördüm ama sadece görüntüsü var birde yapan kişi 5 gün önceden teslim ederim dedi
BelisMelis411 Efelar8 bızım pastamız kremalıydı ama gorunusu aynı seker hamuru gibiydi cokta lezzetlıydı
mrsjale Efelar8 5 gün mü eyvahlar olsun valla hazır satılanlar bile rafta 5 gün kalsa tadı felaket oluyo yapma imkanınız varsa kendiniz yapın bende öyle yapcam Ekim de inşallah şimdiden sürekli pasta videoları izliyorum 😊
witcher Efelar8 Bi göster canım bence zor bir pasta değil bunu ben evde pasta yapan birine yaptırmıştım
Hlalhlalhlal Efelar8 şeker hamuru pastanın bence artık modası geçti.Artık daha sade düz şık pastalar revaçta.Hem de çok ağır oluyor şeker hamurlu pasta
Yamans_mom Konsept dusunuyorsaniz maket pastalar var ben cekimde onu kullanicam ama normal pastasini kendim yapicam naked beyaz pasta olucak ustune one yazisi ve mumu ve safari konseptli balon yaprak ve oyuncak zürafa koyucam.