Sessizzzz 15 aylık bebeğim boyu 79 kilosu 10.5 normal mi acaba yoksa kısa mı normale göre bilen var mı nette baktım hep farklı sekılde yazıyor
Elika00 Sessizzzz 17 aylık 80 cm 10 kilo 😂 takma onları bazı bebekler bir anda boy atıyor o yüzden takma kafana zaten yapabileceğin birşey yok. Güzel besle spora yönlendir gerisi kader
esra91 Sessizzzz Kız erkek farklılık gösteriyor. birde anne baba boy kilosu ilede alakalı bence . benim oğlum 84 cm 12 bucuk kilo 19 aylık
Sessizzzz Elika00 doktor işte birsey var dedi 40 hizasında gidiyor 50 hizasında olsa daha iyi olur dedi bir tablo varmış da öyle dedi ondan kafama takıldı
Sessizzzz esra91 ben 170 eşim de 176 civarı yanı nasıl olur bilmiyorum amaa bazı insanlar kısa falan dedi Kayseri de ki dpktır da gayet ayına göre ilerde boy kilo falan demişti
mavikalpefe124 Sessizzzz 15 aylık bebeğim boy 81 kilo 10 😄 ona rağmen toplu duruyo anlayamadık sizinkide gayet iyi
Sessizzzz mavikalpefe124 bizim ki de ideal duruyor ne fazla me az gibi de doktor öyle diyince kafama takıldı biraz
__brna__ Sessizzzz Benim bebeğim kiz. Sizinkinin cinsiyeti nedir bilmiyorum ama eğer erkekse azıcık az ckmis evet kızsa eğer gayet idealsiniz🙏
Seda1507 Erkek bebek 12. Aylik 80 cm 12 kilo ama ben yaş ilerledikçe gelişimin ilk hiziyla ilerledigini dusunmuyorum şahsen
Deletedmom_62 Sessizzzz boyu da kilosu da persentilde 50 de gayet iyi yani tam olması gerektiği gibi değil maşallah