Ebrulis Kızlar selam. Beyaz süperstar adidaslarımın önü beyazlasın diye çamaşır suyu döktüm sapsarı oldu ne denediysem düzelmedi var mı çözüm. Bide Beyaz ayakkabı boyası kullanan var mı aranızda ya çok üzüldüm yeni almıştım 😪
Klymeneninatlasi Ebrulis cif ile çok güzel oluyor ben öyle kullanıyordum ama sanırım sararınca beyazlamıyorlar 😔
Babypolat Ebrulis keşke ayakkabıları temizlemeye verseydiniz, çamaşır suyuna çare bilmiyorum maalesef
Asyaveannesi04 Ebrulis beyaz ayakkabı boyası tavsiye ederim, ucu süngerli eşim akıllısı da ıslak mendille sile sile sararttı😅 ayakkabıya asla ıslak mendil, cif, çamaşır suyu sürülmez. Beyaz ayakkabı boyasıyla yepyeni oluyor
Ebrulis Asyaveannesi04 varmı markası alaym bende hepsi aynı olurmu acaba tek çözüm ayakkabı boyası geldi aklıma
Ebrulis Of bir aptallık ettim döktüm çamaşırsuyunu normalde sarıgüç ile temizliyordum bu sefer böyle yapaym dedm oldu olan
Asyaveannesi04 Ebrulis ben boynerden almıştım ama bime felan da geliyor ucu süngerli güzel eşim bembeyaz giyiyor valla
tubasd Ebrulis beyaz boya bir süre sonra soyuluyor kayınbiraderim ayakkabici özel bir aciciyla açıyor ama kullandığı madde nedir bilmiyorum
ceriio Ebrulis diş macunu ile beyazlatmagi görmüştüm ama hiç denemedim ne kadar faydalı bilmiyorum 😅 bir de reklamlarda asperox sarı güç ayakkabıları bile beyazlatir diyor o da denenir belki 😂
beyzacmvrc Ebrulis sarardiysa.biraz zor düzelir ya 🥲 Belki süngerli ayakkabı boyaları oluyo stick gibi onu deneyin ise yarayabilir Beyaz çamaşırlara bile çamaşır suyu döküp hele bide yüksek ısıda yikarsan sarariyo çünkü