Adakusss 2 aylık bebeğim uyutup yatağına koydugumda elleri ayakları hiç durmuyor denizde yüzer gibi hareket ediyor ve uykuya dalamıyor bazen elleriyle yüzünü bile yoluyor hareket anında bu normal mi yaşayan varmı 2 aylık bebekleriniz böyle hareket ediyormu
Nacikkk Adakusss benim oğlum şimdi 4 aylık o dönemlerde ben kollarını hafif kundakla sıkıştırıyordum ki kendini uyandırmasın diye şimdi asla yaptırtmıyor üzerini örtsem bile açıyor
Bebekcercinli23 Adakusss benim kızımda öyleydi hala öyle 5 aylık oldu şimdi artık yüzüstü yatıyo biraz rahatladık gazdan olabilir mi canım
Adenimo Adakusss benim bebişte 2 aylık uyurken hareket etmese bile uykusunda hareket ediyor ve uyanıyor bu durumlarda yarım kundak yapıyorum yani yalnızca kollarını sarıyorum daha rahat uyuyor. Gözünüzün önündeyken yüz üstü de yatırmayı deneyebilirsiniz ama kafasını muhakkak yana çevirin rahat nefes alsın ve çarşaf gergin olsun ağzını burnunu tıkayacak hiçbir şey olmasın ve dediğim gibi gözünüzün önünde olsun takip edin boğulma tehlikesi sebebiyle. Uykuya dalınca yan çevirisini
HsynKbra Adakusss yüzüstü yatırın derin uyur oğlum doğduğundan beri yatıyor en uzun öyle uyuyor yada kundak yapın
M-kaya08 Evet normal tabiki gelişim gösteriyor bizimki de öyle sürekli hareket halinde iki buçuk aylık sıkıntı yapma canım 🙂
Adakusss @“M-kaya08”#p2686588 çok teşekkür ederim o kadar hareket ediyorki ayaklarına karnına cekiyor elleri yüzer gibi hiç durmuyor saat 8 dem beri bu yüzden uyuyamıyoruz yaklasık 4 gğndğe bu sekilde tedirgin oldum çok tesekkrler biraz rahatladım
Adakusss Gazı olsa aglar diye düşünüyorum öyle çok gazlı bir bebek değil kundak asla yaptırmıyor ayakları üşümesin diye sadece ayaklarını örttüğümde bile ayaklarıyla itleye itleye onu açmadan uykuya dalmıyor maalesef