Mlkkrm Kızlar selam 1 haftalık tatıle gıtmek istıyoruz ama fıyatlar malum Kızlar 10 aylık bebegım var nereyı onerırsınız ? Uygun ve guzel bir yer hamgı şehir neresı ?
1234___ Mlkkrm şuan tatildeyim hemde 4 çocukla olduğum otel inanılmaz derecede konforlu bir yer hiç zorluk çekmiyorum , ulu resort hotel
incir-receli Mlkkrm deniz aramıyorsanız havuz yeter diyorsanız elitium termali tavsiye ederim yeni döndük, 2. kez gittik ve yine cok memnun kalarak ayrıldık 5 gece 6 gün 10 bin, herşey dahil aydında
1234___ Gnt38 denizi çok temiz onun haricinde büyük bir aguaparık 3 tanede büyük havuzu var yemek günde 3 defa bide geceye kadar açık büfe var güzel ben çok beğendim
1234___ Mlkkrm şimdilik hava çok güzel .yok direk geldik zaten şimdi çok boş tatil sezonu bitmiş gibi sadece yabancılar var
Mlkkrm 1234___ Ben baktım canım oraya bıze yazdıkları şey dediler ki işte depremden dolayı almıyoruz canlı muzık falan yoktur hızmet yok
Birdirbirderken Mlkkrm Üç çocukla Didim’e gittik. Kaldığımız yere ne kadar ödedik bilmiyorum. Denizi, plajı çocuklar için çok güzeldi.