ceriio Biirbebekbirannee tamam bak gerçekten güzel şeyler var da denk gelmek lazım gözden kacabiliyor bazen manifest çok iyiydi mesela. Alice in borderland hep ertelerdim keşke hiç ertelemeseydim dedim izleyince 😅
Uffsananebeslk Biirbebekbirannee Valeria güzel, bir de explainedler güzel oluyor. Sick note güzel (ah ron’um oynuyor shsjahajsagh) zeytin ağacı izledin mi bilmem o güzel. Sexify de fena değil. Biraz fazla seks içerikli bu bazıları. Hatta zeytin ağacı hariç diğer saydıklarım +18 sjsjdhaja
Sdmgc Biirbebekbirannee anne with an, who killed sara, shadow hunters, lucifer, bridgerton, atiye, the queens gambit,zeytin ağacı, the fall, lupin , la casa de papel, narcos, gözlerinin ardında, elite, kulüp, ragnarok, emily in paris, kuş uçuşu
egelsenkonuss Biirbebekbirannee kalifat, meg:derinlerdeki vahset (kesinliklenizle ) lupin, Bridgerton
Aliasaf44 Biirbebekbirannee ne zaman izleyecek bişe bulamazsam harry Potter izliyorum fjdjjd içimdeki çocuk yanım
Alyamom26 Biirbebekbirannee bu diziler İngilizce mi yoksa Türkçe’ye çevrilmiş hali mi bende yeni netflix paketi aldıma ama İngilizce olduğu için altyazı da yok napacagimi bilemedim
Biirbebekbirannee Alyamom26 alt yazı seçeneğinden türkçeyi secebilirsiniz veya Türkçe dublajlı izleyebilirsiniz
ceriio _ebru_ bende uykum geldi güya bırakamadım 4. Bölümü bitirdim 5i de izleyecektim de başım ağrıdı artık dedim yeter kapat artık 😂😂