merveiyd Hangi mamayı önerirsiniz? Ağır kokulu bi mama olmamasını istiyorum bebeğim 4,5 aylık, tüm gün anne sütü alıyor, sadece uyumadan mama veriyorum, golden goat kullanıyorduk ama ağır geliyor kokusu sanırım, içmemeye başladı
gizzzy35 merveiyd Sma Optipro kullanıyorum başından beri bebeğim 15 aylık benim 3 ay sütüm oldu sadece. Kokusu yok severek içiyor kabız yapmadı. Evolvia taş gibi kabız yapmıştı.
aycaneflin Evolvia biraz kötü kokuyor ben bebeğime iki buçuk aydır onu kullanıyorum ama doyurucu bir mama
merveiyd aycaneflin öyle mi 😟 evolvia kokusu iyi zannediyordum, o zaman onu da içmeyebilir oğlum, 4. Ay atağından mıdır nedir huyu değişti
Defnesa merveiyd optipro kullanıyoruz Ankara da yaşıyorsanız verebilirim biraz denersiniz beğenirse alırsınız malum çok pahalı mamalar artık 🤷
aycaneflin merveiyd İçirirken kokusunu anlamıyor biberonu kokutuyor biraz biz hip denedik sma denedik bebelac gold denedik hiç biri iyi gelmedi en sonunda evolvia kullandık iyi geldi dört aylık olucak kullanıyoruz memnunum tavsiye ederim
Kubraozkann96 merveiyd ay benimkide 4 aylık emmek istemiyor mamayıda içmiyor bende sma veriyorum koku olmadı ama kabız yaptı
merveiyd Defnesa Çok teşekkür ederim ne kadar iyisiniz 😍 şimdi optipro aldım ben de inşallah beğenir oğlum
Dilruba_1 Evolvia çok iyi bir süt biz de doktorumuzun önerisiyle başladık içinde balık yağı ,probiyotikler vs de mevcut Probiyotik bakımından her süt de zengin olmuyor maalesef Balık yağından kaynaklı belki ilk etapta koku gelebilir ama ben 2 ve 3 numaralı sütlerinden öyle bir koku almadım Hem kilo anlamında hem sağlık anlamında sizi tatmin eder benim kızım iştahsız ve çok zayıftı az biraz toparladı kan değerleri de iyi geldi ama bizim hiç gaz problemimiz vs olmadı genelde evolvia kullananlarda da olmuyor sanırım Biz de sizin gibi golden goat kullandık ilk 7 ay civarı Şimdi yeniden doğum yapsam istisnasız evolvia veririm kızım 1 yaşında 2 yaşına kadar vereceğim
merveiyd Dilruba_1 Şu an e bebeğe gelene kadar evolviaya daha yatkındım ama balık yağı kokusu beni biraz ürküttü sma aldım bakalım inşallah sever oğlum, çok teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsınız. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz 🌸
merveiyd Kubraozkann96 sanırım atak döneminden falan böyle oldu, benimki de 5 dk emiyor sonra çığlık atmaya başlıyor anlamıyorum 😟 sma aldım deneyeceğim bakalım, probiyotik vermeye düzenli devam edersek kabızlığı hallederiz inşallah
Nickibosver merveiyd ben bebeğime evolvia kullanıyorum şu an içiyor bakalım. Gerçi daha önce Aptamil Bebelac falan da kullandim bir ayrımı olmadı hepsini içti maşallah ama evolviada palm yağı yok demişlerdi o yüzden başladım