DrkAyz 3 ay 26 günlük bebeğime karpuz suyu vermişler sadece 5 dakika yoktum yanında geldiğimde yanağından süzülüyordu birde birşey olmaz diyorlar çıldırıcam bişey olur mu bebeğime
Bssraa2 DrkAyz karpuz bildiğim kadarıyla gaz yapar ve şeker oranı yüksek bir meyve 7 aylık biz yeni yeni vermeye başladık siz üzerine emzirin Bari şekerini azaltsın veren kim bu arada ?
Mariposa DrkAyz az vermişlerdir bisey olmaz ama uyarın yani cahillik etmesinler . Gaz yapar karpuz ayrıca
DrkAyz Aslininannesi ama çok şekerli bir kaşık verdik dediler ama bağırsaklarına bişey olucak diye çok korkuyorum
ikibebebiranne_ Aslininannesi konu olan bir bardak kadar veya 1 çay kasigi vermeleri değil ki konu uzerine vazife olmayan insanların herşeyi burnunu sokması post sahibi anne bilmiyor mu ne zaman ne verileceğini bana yapılsa. Ben çok tepki verirdim hem yenge kim oluyor da karışıyor
Mariposa DrkAyz azmış ya bisey olmaz endişelenmeyin , onu da yutmamıştır zaten ağzının kenarından akmıştır :)
DrkAyz Aslininannesi valla emzirmeye başladım üstüne yanında yokken yapmalarına sinir oldum açıkçası sanki çocuğum ek gıdaya başlamışta ben vermiyormuşum gibi bide bana kızdılar 😂
Query DrkAyz benimkine de kraker vermişlerdi 😡 doktor alerji yapar demişti o yüzden alerji durumuna dikkat edin bence
Hilallsarac DrkAyz birşey olmaz kuzum bizde 4 buçuk aylığız ben geçen gün diline değdirdim tattırmak için
DrkAyz Hilallsarac Bizde keşke 4.5 aylık olsak akrabalar beni çok yoruyor artık bu arada ek gıdaya başladın mı canım
DrkAyz Mariposa kenarından akmış ağzının bende ordan anladım baktım yanağı tatlı tatlı sormaya tam yeltendim söylediler yanında olmadığım için ya daha fazla verdiyse diye düşünüyorum 🥹
sessizlik12 DrkAyz pisikte yapar dikkt edin bn anlamiyorm bu yakunlarimizi ya cok sagolsunlar seviyolar ilgileniyolar ama bilmiyolar bilmekte istemiyolar saygida duymuyolar napicaz bilmiyorm
DrkAyz sessizlik12 Aslında biliyorlar bile bile yapıyorlar neden bebek ayaklarını oynatmış onlar yerken kesin oda istiyordur olarak algılıyolar