Ahrzamann_ bu konuda şanslı mıyım yoksa karakterimden dolayı mı bilmiyorum hiç tacize(temas içeren) uğramadım. Yani standart asılmalar, laf atmalar filan hepimiz denk gelmişizdir. Ama mesela bir gece otobüsten indim bi çocuk arkama takıldı evime kadar takip etti, arkama dönüp tehdit etmiştim ölünü bulamazlar diye tırıs tırıs kaçmıştı😂😂😂 halbuki 167, 50kilo kızım ne yapabilirim ama inandırıcı geldim demek😁
Bi dede otobüste yanıma oturup beni pastaneye davet etmişti, yüksek sesle rezil etmiştim kendisini😁
Yine bir ara sokak 50li yaşlar bir adam peşime takılmıştı, bana bir saniye bakar mısın diye. BİR İKİ zamanın doldu, gaz mı sıkayım kendin mi gidersin demiştim o da öyle döndü gitti şükür.
Bana bi cesaret geliyor böyle zamanlarda.
Sadece bir kere, çok da önemli olmayan bir şekilde hala düşündükçe sinirlendiğim biri var. Yeterli tepkiyi vermedim diye.
Evli nüfuz sahibi bir adam, yanında staj yaptım, 20li yaşlarda. Stajım bittiğinde bana referans filan oldu. Ayrılırken işte herkesle tokalaştım vedalaştım filan. En son bunun odasına gittim. Beni kendine çekip alnımdan öptü ama yani baya bi çekti kendine. Çok iğrenmiştim. Nasıl kaçtığımı bilemedim. Sonrasında bikaç kere aradı işle ilgili, neyseki uzamadı.