Justmm Kızlar kızım 44 günlük adanada yaşıyorduk eşim erzurumlu çok sıcak diye erzuruma geldik 12 saat yol. Kızım 2 gündür ağız dolusu kusuyor. Ateşi yok ama kusma sıklığı çok arttı yaşayan var mı üşüttü mü avaba ?
Tsbra Justmm eğerki normalde kusmuyorsa midesi üşümüştür küçük bir havluyu ısıtıp karnına koyabilirsin benim bebeğimde kusar sürekli ama üşütünce daha çok kusuyor öyle yapıyorum üzerini de örtüp uyutuyorum gecmiş oluyor
1gulceninannesi Justmm rengi normal belki üşütmüş olabilir. Emziriyorsanız normalden farklı bir şey yediyseniz o da dokunmuş olabilir.
kizinaasikbiranne Justmm canım bol bol emzirmeye devam et bir de lütfen yaza aldanma Erzurumun yazını biliyoruz. Giydir çorap ve pantolon bebekler ayak ve bacaktan soğuk alırlar.
1gulceninannesi Klima vs hava değişimlerinden bir süre uzak kalsın ayaklarını sıcak tutun. Kusması artarsa doktorunuzla görüşün 😊 geçmiş olsun.
Justmm kizinaasikbiranne sizinkide mi emmiyor kaç aylık sağıp mı veriyorsunuz sizde ne yapıyorsunuz ?
kizinaasikbiranne Justmm benim sütüm az diye emmiyordu. İlk 4 ay zar zor emzirdim sonra benim süt bitti şu an 6 aylık sadece mama alıyor