marsus AcemiAnne8118 doktorunuza sormadan bir hap kullanmayın. Bebeğinizle nefes yakınlığında olmayın mümkünse maske takın. Sütten geçmiyor ama nefesten temastan geçiyor.
Bebee AcemiAnne8118 aynı bende oldum canım hatta baya bi ağır geçirdiğim için doktor antibiyotik verdi. Bol bol emzir bebeğe geçmesin ıhlamur ve vitamin takviyeyi al
AcemiAnne8118 marsus doktoruma yazdım henüz dönüş alamadım o yüzden cevap gelene kadar buraya yazmak istedim nane limon dışında alternatif önerebileceğiniz bir şey var mı peki
Minikkuzum1011 AcemiAnne8118 ıhlamur bol c vitaminli şeyler yiyin için. Beslenmenize dikkat edin bol bol su için. İlaç konusunda doktorunuzu bekleyin. Bende grip oldum ama önce bebeğim olmuştu ondan bana geçti ona verdiği antibiyotikten banada vermişti öyle kullandım.
Deletedmom_116 Aynı durum bende de var parol içtim hamileyken içiliyor emzirirken de içilir diye içtim valla. Çok kötü hastayım :(
AcemiAnne8118 Deletedmom_116 az önce acilden geldim sadece parol serum verdiler günde max 3 tane parol alabilirmişim çok kötü olursam da 2 parol aynı anda içersem serum etkisi veriyormuş
AcemiAnne8118 Deletedmom_116 maalesef benim bebeğime de bulaşmış ona da antibiyotik + nefes açıcı hava veriyorum 🙁