balkaymak__ Selam kızlar,1 yaşındaki bebekleriniz neler yapıyor hangi kelimeli söylüyor merak ediyorum bizimde az kaldı yaşımıza 🥹 zaman çok hızlı geçti 🥲 bugün bebeğime ilk 50 sözcük diye kart aldım çok sevdi bende merak ediyorum acaba ne zaman öğrenicek diye 🍀 yorumlarınızı bekliyorum 💓
Derinnn0 balkaymak__ 14 aylık bebeğim. Mama, dede, gaga dışında anlamlı kelimesi hiç yok. Yürümüyor henüz tek başına ama yuruse yürür çünkü elimizden tutup uzun mesafeler yürüyor kucağa gelmek istemiyor, düşmekten korkuyor ama elini bırakınca. Kahvaltıda hiç düzgün yemiyor, onun dışındaki öğünleri biraz biraz yiyor. Gün içinde 2 uyku yapıyordu 1e düşürdüm. Gece çok uyanıyor. Al-ver yapıyor şimdilik böyle 🤗 bende resimli kartlar gösteriyorum , her kelimenin ingilizcesinide söylüyorum kulağı alışsın diye, bide kitap okuyorum ilgiyle dinliyor. 2 yaş etkinlik seti var ondan alacağım 🌼
tugceizgi balkaymak__ tam 1 yaş 2 günlüğüz. Anne, baba ( bab), dede, anneannee, hala meme (mem) şimdilik bunlar var. Arada bana bişeyler söylemeye çalışıyor. 😂 Değişik kelimeler çıkartıyor.
Zlhaanne balkaymak__ bizim bı ara çok güzel kelimelerimiz var 1 hafta öncesine kadar anniii diye arkamda gezerdi baba mama dede hani derdi bu aralar azaldı baba mama bu diyo sesleni ve bazen bakıyor bazen hii diyor alkış baybay gel çırpınmayi çok güzel yapıyor sar makarayi yapıyor burda bir kuş varmış yapıyor bide sinirliyiz bu aralar aman Yarabbim yemek konusu yemiyor ekmek veriyorum diliyle ağzından geri çıkartıyor henu 2 diş var 2 Side yeni patladi uykumuzda yok öyle
Ysmn-12 Oğlum 1 yaşında , babıldama tarzında mama,meme,anne,baba,dede,anne yi uzatarak anneanne şeklinde söyleniyor. Çok hareketli tek durdüğü an uyuduğu an Yemek konusunda canı isterse çok güzel yiyip içiyor istemediği zaman vay halimize 😂
Ysmn-12 balkaymak__ ben bı ara çok takmıştım kilosuna falan ama doktorlar hep şey dedi yürümeye başladıktan sonra özellikle kiloya çok takılma yiyorsa problem yok dedi çok şükür aşırı iştahsızlık yok , ara ara olunca da artık üstüne düşmemeye caliisyorum hele ki şu sicaklarda bizim bile canımız öyle yemek istemiyor
Eda333 13 aylık bizim prenses Hav hav diyor köpek gorunce Öoog diyo kaka yapınca Anne söylüyo gibi amaa emin değilim 😄 Baba, dede, Mama diyor onun dışında Bizimki genelde koşturuyor Ordan oraya Ev dağıtmakta bir numara ama😄😄
balkaymak__ Eda333 ayy bizimde öyle çekmecelerin kulplarını söktük bugün açmasın artık diye ahahhha.Heryere giriyor yetişmek imkansız 😂😂🥲🥲
balkaymak__ Zlhaanne tv izliyor mu acaba.Ben bazen 15 20 dakika açıyorum günde sonra vicdan yapıyorum.Ama anneni seviyorsan alkışla sayesinde alkış yapmayı öğrendi.Bizde şuan sadece baba mama meme gel al ver su bu diyoruz 🌸 Ama aslaaa anne demiyor 🥲🥹🥹
Eda333 balkaymak__ kıs ben bütün dolabı degiştirdim Deterjan, cam gibi tehlikeli şeyleri hep üst raflara yerleştirdim Altta hep plastik şeyler Plastiklerle oynuyor hep😄
Zlhaanne balkaymak__ evet açıyorum sar sar makarayi oradan öğrendi bende vicdan yapıyorum keşke acmasaydim diyorum ama bazen nefes almaya ihtiyacım oluyor sürekli oyna sürekli şarkı söyle olmuyor zaten geceleride uykusuzum
Zlhaanne balkaymak__ şimdi derper TV yuzunden 😁 benim ablam 4.ayindan beri tv karşısına oturttu ogullarini ikiside okul 1.si ve uykuyu çok severleri bebekken
Hilalyusra Kızlar benimde kuzum bir yaşında bu ara felaketiz ne uyku var gün içinde huzur veriyor Hep paçamda inmek istemiyor hiç geceleri uyanıyor 1 yaş ATAğı var diyorlar sizde durum ne
Aslmom 13 aylık oğlum anne baba mama mem dede anneanne cik cik(kuş) git gel düştü gitti cıs çiş kaka suya=bu arabaya=bumbum gibi kelimeler söylüyor elinden tutarak yürüyor ama kendi başına henüz ¾ adım atıyor sonra oturup emeklemeye devam ediyor sabahları kahvaltıyı seviyor ama bu aralar bir gün yiyorsa 2 gün yemiyor sıcaklardan diye düşünüyorum kahvaltıda yumurta peynir zeytin avakado ve az reçel yediriyorum öğlende pek sevmiyor genelde emmek istiyor akşam yemeğinde mutlaka bir protein ve doyurucu bi öğün pilav makarna vs vermeye çalışıyorum bultaklar iç içe geçen kovalar ahşap puzzle ve oyuncak arabalarla oynatıyorum çok seviyor onun dışında bu ara uyku düzensizliği en üst seviyede asla uyuyamıyor ve uyutmuyor kötü durumdayız bizde durumlar böyle 🌸🤗