yagmurkokusu_ tazeanneyimben doymaz mıyım yaaa djdjdjdj günlerdir ıssız adada aç kalmışım gibi sıcaktan yenilmiyordu ki 😂
tazeanneyimben Bihteeeer tam gün menüsü ben de öyle bir şeyler yapayım diyorum da kocam bey çok sevmiyor et olacak sulu yemek olacak diye kfkekdjs
Eflin06 tazeanneyimben aynı eşimde böle sırf bu yüzden yarının yemeğini gece soruyorum ona uykularım bölünüyor ne yemek yapcm dye 😅😅
Eflin06 Sonbahar01 en sevdiklerim gelebilir miyim bende kızım ve kocişimle misafir et bizi lütfen bugün 😀
tazeanneyimben Eflin06 ayy ben sorsam da fark etmez diyor yaptığını da ben pek sevmem diyor o zaman yallah anan yapsın diyicem bi gün o olacak kdkdkdkd
Zumra_Fatma tazeanneyimben ayy hic sormayin yaaa yok sebze yemegi sevmez yok hergun lokantada calistigi icjn et gorunce igrenir yemez ne yapacagimi sasiriyorum valla sizde tavuklu yapin pilavi yanina cacik karpuz kavun filan
Eflin06 tazeanneyimben O kadar yemek seçiyor ki bi keresinde cok sinirlendim ananın evinde yemek seçemiyordun şimdi mi seçiyon dedim sustu anası hergun ot yapardı yemezdi şimdi evlendik hep et et
Eflin06 tazeanneyimben et severim ama olmasada olur ama bazılarıda için olmazsa olmaz hergun olsa bende yemem