Alya1515 tazeanneyimben karışık dolma yayla çorbası ve semiz otlu salata birde yanına reyhan şerbeti yaptım mı mis 😍
tazeanneyimben Alya1515 kız çoğu anne dolma yapıyor afiyet olsun size de 😂 Reyhan şerbetini yapmıştım da çok beğenmedik biz
Pikapikapikacuuu tazeanneyimben Öğlene kuru fasulye, pilav, cacık yaptım. Akşama ne yaparım bilmiyorum. Belki yufka alır börek yaparım.
tazeanneyimben Pikapikapikacuuu aman öğlen yediğinizi ısıtın yiyin arttıysa 😂yemek yapmak içimden gelmiyor bu sıcaktaaa 🥵
nursocum tazeanneyimben çocuklardan birine köfte pilav yaptım diğerine çorba bizede karışık kızartma bu sıcakta en iyisi her gün kızartma yiyebilirim aşırı seviyorum ya
tazeanneyimben nursocum kesinlikle bir de domates soslu yapacaksın onu bir de yanına sarımsaklı yoğurt misss
Alya1515 tazeanneyimben evet bende şimdi onu gördüm 😀 ya ben çok seviyorum şekerini falan mı az kattın acaba
Hlalhlalhlal tazeanneyimben eşim dereotu yemiyor evde dereotu var ziyan olmasın diye dereotlu poğaça yaptım,yanına bol çoban salata 🥗 afiyet olsun bana 😂
BalkizimBaloglum2 Köyden pirasa getirmiştim onu pisirdim dünden az makarna ve patatesli tavuk yemegim var kizima kofte yaptim oglana sebze çorbası öyle böyle bugünde bitti 🥵