Viyan Merhaba kızlar rota virüsü aşısı yapanlar var mı? Süreç hakkında bilgi veriri misiniz? Özel hastahaneye mi gittiniz yada nereye gidip yaptınız ücreti ne kadar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kubrayuksel Viyan Merhaba biz yaptirdik oglum 3.5 aylik ben ozelde yaptirdim menenjit ve rotayi. Saglik ocagida yapiyor eczaneden alıyorsunuz asiyi saglik ocaginda yapiyorlar ama eczanede daha pahaliymis sanirim bizim aylik kontrolumuz vardi gitmisken yaptirdim 950 tl gibi bir fiyati vardi.
Yekbarnes Viyan özel hastanede kontrolünde olduğumuz doktor yaptı rota ve menenjiti, sağlık ocağı biz yapmıyoruz dedi. Haziranda iki aşı için 2348 tl verdim
Anneolmak93 Viyan 3 aylıkken yaptık birinci dozu eczaneden aldım evde kendimyaptım damla zaten . 2 . Dozuda bu ay yapacam inşallah
Efba Viyan bu hafta ilk dozu yaptırdık. Kızımın takibini yapan doktoru aşısını da yaptı, 1090 lira ödeme yaptık. Şifa olsun inşallah bebeklerimize.🍀
Kubrayuksel Sevidmn Yapmadi, kusma ishal kakada kan gorebilirsin demisti doktorumuz ama sukur yapmadi
Hirahayri_65 Ben bir hafta önce birinci dozu yaptım fiyatı 1090 TL eczaneden istuyorusnuz size sipariş veriyorlar ertesi gün gelmişti benimki sağlık ocağına gidip hemsiremize yaptırmıştık bebeğin 15 haftasını geçmemesi gerekiyor ikinci dozda iki ay sonra yapılacak onuda Eylül’de yapicaklarini söylediler
Polenuskov Doktorunuzla konuşun özel ya da devlet farketmez. Uygun görürse eczaneden alırsanız sağlık ocağı Nil’e yapıyor.
Viyan Efba kendi doktorumun olduğu hastaneye sordum 1950 TL dedi ya şaka gibi herkes ayrı fiyat veriyor galiba.
Melovealp 3 aylıkken özelde kendi doktoru yaptı,aşıyı hastaneden temin ettik eczaneyle aynı fiyattı.1100 gibi bişeydi sanırım.2.dozu 5.ayda yaptıracağım.Yan etki olarak hafif ishal oldu onun dışında pek birşey olmadı.
Efba Viyan ilave olarak yan etki sadece gaz ve kaka yapmada zorluk yaşadı minik kızım, o da iki gün sürdü. Herhangi bir yan etkisi olmadı aşının bunlar haricinde.
CmreKSidar Viyan 1090 TL ye özel muayenesi olan bir doktora yaptırdım hiç eczaneden almadım kendinde vardı eczaneyle aynı fiyat. 2. Ayda ve 4. Ayda oldu tamamladık biz aşıyı ilk aşıdan sonra ishal oldu ikincide hiç bisey olmadı
Suasli Viyan rota virüs yaptırdık bizim sağlık Ocağı yapıyor eczaneden 1100 yanlış bilmiyorsam getirttik yaptırdık fakat bebem kustu 🤣 inşallah işe yaramıştır. Menenjiti de 3.ayda yaptırcaz inşallah