Beraninannesii Kızlar akşama ne yapacaksınız . Dün çok hastaydım ayağa kalkamadım eşim sagolsun evin içinden geçmiş evi anca toparladım şimdi oğlum uyumusken yemek derdine düştüm aklıma birtek köfte geliyor gerisi bende yok 🥲
BuzluKahve Beraninannesii Mangal yapacağız. Az az kaburga, şiş, pirzola, bonfile aldım. Et aşeriyorum resmen.
Beraninannesii Huzeyfeem Sabah kahvaltiya kizartma yaptım yapmasaydim dusunebilirdim yufka almaya gidecek halim bile yok🥲
Beraninannesii eylulyagizmoms_ Kız o ne ilk defa duyuyorum dur bakayım eşimin yiyebileceği birşey mi ben kırmızı et yemiyorum 🥲
Beraninannesii Ikiprensesmom_ Makarna yapasim var böyle domatesli domatesli😅 eşim kesin bu havada bu mu der
eylulyagizmoms_ Beraninannesii bende öğreneli 3 sene oldu daha önce duymamıştım ama aşırı aşırı güzel bir sey 😂 patlıcanı közlüyorsun ocakta kıymayı domates biber soğan sarımsakla kavuruyorsun patlıcanları içine atıyorsun bu kadar 😂 çok basit çok güzel
BuzluKahve Beraninannesii Ben çok seviyorum ya😅 Benim kızım hiç yemez (ona semizotu yemeği ve deniz börülcesi yaptım) eşim de hatırım için yer sanırım. Evde et seven sadece benim
Balkizlarim Beraninannesii yaz türlüsü , domatesli pilav cacık soğan sögüş limonlu çatlak kurabiye 🧚♀️
uykusuzanne__ Beraninannesii geçmiş olsun canım 🌸 Menüm Biber dolması Kıymalı şehriye çorbası Kavun 🍈 İçecek 🥤