Dimplesbaby Kızlar 1 ay 5 günlük bebeğim meme artı mama şeklinde gidiyoruz emiyor sonra doymuyor bi 60 cc içiyor sizler nasıl ilerliyorsunuz acaba geceleri hep emziriyorum
egee_momm Dimplesbaby bizde meme mama şeklinde ilerliyoruz günde 3 kere veriyorum 2 kere 90 cc gece yatarken 120 cc veriyorum
Mslme_krkmz Gündüz bende bı mama bı meme veriyorum CC olarak ben 120 veriyorum çünkü anca doyuyor benimki biraz doymayan bir bebiş 2. Ayın içindeyiz gece hiç mama vermiyorum meme yetiyor
Asya_2023 5 ay 14 günlüğüz sıcaklardan zayıfladı doktorumuz mama da vermemi söyledi.emzirip mama veriyorum hemen mamayı unutmasın diye bazen 25ml bazen 50 ml verdikçe içiyo azda olsa içmiş oluyo her emzirdiğimde veriyorum
Mslme_krkmz Dimplesbaby evet bitiriyor her uyandığında vermiyorum bı uyandığında meme bir uyandığında mama veriyorum bazen ikisi bile yetmiyor
Dimplesbaby egee_momm benim bebişim de emiyor emiyor ama sütüm heralde yetmiyor üstüne veriyorum hepsini içiyor demekki diğer ay 90 cc falan çıkar
egee_momm Dimplesbaby benimkide öyle her ay 30 cc yükseltiyorum fazla da vermek istemiyorum kilosu iyi çünkü