AselParla Dnzdmr renklievler sapanca sayfasindan bakabilirsiniz. Havuzlu değildi bizim gittigimiz ama şuan havuzlu yni villari yapıldı. En azından güvenilir sayfa Sakarya da çok fazla dolandırıcılık var
zeynepdurunun_annesi Dnzdmr bayraklı dağ evini kiralık 2 günlüğüne havuz jakuzi her şeyi var bir de korunaklı. İnşallah memnun kalırız siz de bakabilirsiniz güzel bir yer
MasalsMommy Dnzdmr frezya bungalov no40pinar ve forest housr Sapanca güvenilir yerler canım ben Sapanca’da yaşıyorum. Sadece forest house bungalov değil taş ev
Bersahefem Yusufagahinannesi instagram sayfasını atar mısınız buraya.ben bi tane buldum ama güvenilir mi bilmiyorum Nositurizmbungolov diye bi sayfa
buseyokbasirin Dnzdmr benim bungalovum var 2 tane bakabilirsin sapancamtsuitbungalov ve sapancamessbungalov
ladymoms_ Kızlar bende baktım da fiyatlar aşırı pahalı yaa hesaplarında 18 bine denk geliyor giderim ona bilezik alirrim 🤪🤪🤪😃😂
sarmaliklahana ladymoms_ hahahahahaha kız Allah seni 🤣🤣🤣🤣 Onun yeri ayrı onun yeri ayrı. Suan zaten bir yere gideceksen 1 haftalık 15 bini gözden cıkaracaksın en kötü 🙄
Ecem2008 Dnzdmr Sapanca uğurlu bungalow çok güzel tavsıye edrım gecen sene ve bu sene gıttık çok memnun kaldık günlük 4 bin di