Alparslanim1 Kızlar 5 ay 20 günlük oğlum 2 numara mamaya geçsem olur mu 1 numara alsam Çünkü 6 ayda daha kullanmaya devam ediyor olacağım o yüzden soruyorum
Alparslanim1 kasimonbes Anladım canım teşekkür ederim o zaman bir numara alayım 6 aylıkken bitene kadar kullanacağım mecbur
kasimonbes Alparslanim1 aynen canim bende oyle yaptim ona gore aldim tam 6 aylikken bitti 1 numarasi sonra normal ek gida mamalar yapmaya basladim 5. Ay full tadim olarak ilerledi
Alparslanim1 kasimonbes 5 ayda biz de tadımlara başladık Ama 6 ayda ne yapacağım bilmiyorum kaç öğün olarak verdin 6 ayda
kasimonbes Alparslanim1 kahvalti ve ikindi olarak 2 ogun veriyorum 9. Ayda 3 ogune başlayacağız. Bir donem reddetti bir hafta ara verdim hep mama ile devam ettik simdi 2 ogun olarak devam ediyorum
Alparslanim1 kasimonbes bende kahvaltı ve akşam olarak başlarım diye düşünüyorum çünkü ben yerken izin vermiyor yememe . Yaa ne yapıcsm derdi var bide ek gıda çok karışık geliyor yaa
Alparslanim1 kasimonbes gerçekten inanırım 😀kendimize ne pişirsek diyoruz normalde bide bebişler çıktı 😀keşke onlarda bizle aynı şeyi hemen yemeleri 🤣🤣
kasimonbes Alparslanim1 1 yasindan sonra insallah cogunlugu herhalde bizim yediklerimizden yicekler☺️