Lutfiye_yangoz Mrb. Kızım 4 ay 24 günlük altını islatmiyor akşamdan sabaha kadar gündüz de bir defa anca dolduruyor ve sap sarı. Böyle olup ta doktora giden var mı sorun nedir acaba bilgisi olan yaza bilir mi
[silindi] Lutfiye_yangoz tabiki bi gidin sarı olması susuz kaldığını işaret eder yeterince anne sütü/mama almıyor olabilir veya idrar yolunda bi sıkıntı olabilir
sena2301 Lutfiye_yangoz çok terliyorsa terle de atıyor olabilir bazen bizim de geceden sabaha hiç yapmadığı oluyor ama sıcak havalardan olabilir
Edaltundag Lutfiye_yangoz bizim de öyle oldu hatta kan gibi bir renk geldi çişinde hemen apar topar doktora götürdük kan zannettik doktor kristalit gibi bir şey dedi tam hatırlayamıyorum kan değil dedi bebek susuz kaldığı için oluyormuş su ver biz nasıl yaşayamıyorsak bu havalarda onların da ihtiyacı var suya dedi mutlaka ver verilmez diyenleri dinleme dedi ben de biraz biraz su vermeye başladım çok şükür ki düzeldi 🙏
Lutfiye_yangoz [silindi] teşekkür ederim. Sadece mamayla besleniyor zaten ama her zaman içtiği gibi içiyor azalma yok beslemesinde
Lutfiye_yangoz [silindi] evet veriyorum severek içiyor. Randevu aldım yarın götüreceğim doktora inşallah sorun yoktur
Lutfiye_yangoz Nurelaa geçmiş olsun teşekkür ederim ben doğduğundan beri mama verdiğim için su da veriyorum çok severek te içiyor ama yine ayni
Asilmom_ Lutfiye_yangoz bizimde öyle su da veriyorum birde çok sık emiyor 4 aylık doktora gidince sorucam ama muhtemelen çok terliyor ondan galiba hiç terlemeyen oğlum suan yattığı yerden su gibi terlıyor vantilatör olmasına rağmen
Lutfiye_yangoz Asilmom_ havalar sıcak ondan sanırım bizde bugün gittik tahlil falan istedi bakalım inşallah sorun yok. Doktor da sıcaklardan oluyor dedi
[silindi] Lutfiye_yangoz aklıma geldi bugün de bi sorayım dedim doktor ne dedi bi sorum çıkmamıştır umarım